ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Έρικσεν ο λυτρωτής και η Ίντερ αγγίζει το Scudetto (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν η Ίντερ βρήκε τη λύση, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κροτόνε (0-2) και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Έρικσεν ο λυτρωτής και η Ίντερ αγγίζει το Scudetto (vid)

Η πορεία της Ίντερ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Οι «νεραντζούρι» το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φιλοξενήθηκε από την Κροτόνε στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήθελε να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο… σακούλι της. Ένα τρίποντο, το οποίο δεν αποκλείεται σε συνδυασμό ήττας της Αταλάντα να της χαρίσει από αύριο το πρωτάθλημα.

Οι Μιλανέζοι παρατάχθηκαν με όλα τα διαθέσιμα αστέρια τους. Λαουτάρο Μαρτίνες και Ρομελού Λουκάκου βρέθηκαν στη κορυφή της επίθεσης. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ουσιαστικά πεσμένη Κροτόνε να προσπαθεί να τρέξει την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι μην έχοντας τίποτα να χάσουν ήθελαν να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους – όπως όλα δείχνουν – πρωταθλητές Ιταλίας.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Κροτόνε Ίντερ

Αρκετές οι επικίνδυνες στιγμές και στις δύο περιοχές στο πρώτο μέρος με καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο το δοκάρι του Λουκάκου. Ο Βέλγος επιχείρησε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι προσκρούοντας στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Κροτόνε. Η Ίντερ έβλεπε πως απέναντι της βρισκόταν μια ομάδα που είχε το νεύρο και τη διάθεση να την κοιτάξει στα μάτια. Στο 39′ ήταν η σειρά του Λαουτάρο να αγγίξει το γκολ. Η κεφαλιά του Αργεντινού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κορντάζ. Στο 43′ ο ταλαντούχος φορ σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία. Μοιραία το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ο Έρικσεν τη λύση για την Ίντερ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νεραντζούρι» αύξησαν τη πίεση τους περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους. Με την κατοχή στα πόδια των παικτών του Κόντε το παιχνίδι μετατοπίστηκε στο ένα μισό του γηπέδου. Μέχρι το 65′ ωστόσο οι Μιλανέζοι παρέμειναν φλύαροι χωρίς μεγάλες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Έρικσεν, Αλέξις Σάντσες και Πέρισιτς πέρασαν στο παιχνίδι με τον πρώτο τελικά να είναι αυτός που έδωσε τη λύση. Ο Δανός βρέθηκε σε θέση βολής εκμεταλλεύτηκε το ιδανικό σπάσιμο της μπάλας από τον Λουκάκου και… πυροβόλησε. Το σουτ που επιχείρησε έσπασε στους αντίπαλους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα της Κροτόνε.

Στο τελευταίο μέρος το παιχνίδι άνοιξε με την Ίντερ να χτυπά με αντεπιθέσεις. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χακίμι βγήκε στην κόντρα πήρε την πάσα του Μπαρέλα βρήκε δίχτυα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Κόντε να πανηγυρίζει άλλη μία νίκη. Ένα «τρίποντο» που φέρνει τους Μιλανέζους κυριολεκτικά μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί και αύριο αν η Αταλάντα δεν κερδίσει στην έδρα της Σασουόλο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ