ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Φούλαμ τις ευκαιρίες, ο Χάβερτζ τα… παστέλια (vid)

Η Τσέλσι με το μυαλό στη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε τόσο... όσο. Με τον Χάβερτζ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ του αγώνα οι «Μπλε» πήραν το λονδρέζικο ντέρμπι επικρατώντας της Φούλαμ με 2-0.

Η Φούλαμ τις ευκαιρίες, ο Χάβερτζ τα… παστέλια (vid)

Μετά από την ισοπαλία με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, η Τσέλσι επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για την Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ υποδέχθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου τη Φούλαμ σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής. Έχοντας το μυαλό στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη «Βασίλισσα», οι γηπεδούχοι παρέταξαν μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Ζίγιες, Χάβερτζ, Γκίλμουρ, Ζουμά βρέθηκα στην ενδεκάδα αντικαθιστώντας παίκτες που χρειάζονταν να πάρουν ανάσες.

Η Τσέλσι παρόλα αυτά μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Με πίεση ψηλά οι «Μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν μπάλες και να πάρουν με το καλημέρα με το μέρος τους τη κατοχή της μπάλας. Το γκολ για την ομάδα του Τούχελ δεν άργησε να έρθει. Στο 10′ ο Μεντί έκανε το βολέ σημαδεύοντας τον προωθημένο Μάουντ. Ο Βρετανός στόπαρε ιδανικά και χωρίς σκέψη έδωσε στον Χάβερτζ, με τον Γερμανό να πλασάρει ιδανικά για το 1-0.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τσέλσι Φούλαμ Χάβερτζ

Στη συνέχεια η Τσέλσι έριξε τον ρυθμό πηγαίνοντας το παιχνίδι στα νερά της σπαταλώντας ελάχιστες δυνάμεις. Η επόμενη μεγάλη στιγμή για τους «Μπλε» ήρθε στο 39′ με τον Ζίγιες να χάνει το τετ α τετ. Ο Μαροκινός βρέθηκε φάτσα με το τέρμα όμως ο Αρεολά τον νίκησε με όμορφη απόκρουση. Η Φούλαμ μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είχε τρεις πολύ καλές στιγμές. Καλύτερη όλων αυτή στις καθυστερήσεις με τον Άινα να σουτάρει και τον Μεντί να αποκρούει με υπερένταση.

Χάβερτζ – Φούλαμ 2-0

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Τσέλσι κατζχβθι ζΜΚμκνέβασε ταχύτητα κλείνοντας περισσότερους τους δικούς της χώρους διορθώνοντας τα λάθη του πρώτου μέρους. Η Φούλαμ υπέπεσε σε αρκετά λάθη χάνοντας τη φρεσκάδα των πρώτων 45′. Στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μισού η Τσέλσι κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα. Δράστης και πάλι ο Χάβερτζ με τον Γερμανό να ολοκληρώνει άψογα την προσπάθεια του συμπατριώτη του Βέρνερ. Ο Χάβερτζ με συρτό πλασέ νίκησε τον Αρεολά κάνοντας έτσι δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

Το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και το φινάλε του αγώνα κύλησε στην μετριότητα. Η Τσέλσι με το μυαλό στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε καμία διάθεση να κυνηγήσει άλλο γκολ. Η Φούλαμ από πλευράς της αποδέχθηκε την ήττα της και μοιραίο το φινάλε ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ