Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σαν τον Ροναλντίνιο κανείς, ούτε και ο Μέσι»
Μπαρτσελόνα

«Σαν τον Ροναλντίνιο κανείς, ούτε και ο Μέσι»

Για πολλούς ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον στην Μπαρτσελόνα. Για τον Ντεουλοφέου όμως ο Ροναλντίνιο είναι καλύτερος του Αργεντινού.

01.05.2021 | 11:38

Η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να διαθέτει διαχρονικά ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Παίκτες που συγκαταγέλονται δικαίως στους καλύτερους όλων των εποχών. Δύο από αυτούς, Ροναλντίνιο και Λιονέλ Μέσι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο άλλοτε άσσος των Καταλανών, Ζεράρ Ντεουλοφέου. Ο 26χρονος επιθετικός που φέτος αγωνίζεται στην ιταλική Ουντινέζε δεν ξεχνά τις εμπειρίες που απόλαυσε στη Βαρκελώνη.

Όντας ένα από τα παιδιά της φημισμένης Masia είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστεί πλάι στους κορυφαίους. Όπως αποκαλύπτει στην ισπανική εφημερίδα Marca για εκείνον ο κορυφαίος όλων που έχει πατήσει το χορτάρι του Καμπ Νου είναι ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος κατά τον Ντεουλοφέου μπαίνει πάνω και από τον Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε μας και στην σελίδα μας στο Instagram

«Για μένα ο Ροναλντίνιο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Τον γνώρισα από κοντά, είχα πάει να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι της ομάδας και κάθισα δίπλα του. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός. Ο 40χρονος πλέον Βραζιλιάνος θεωρείται δικαίως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τα «μπλαουγκράνα». Για πολλούς ακόμη και για τον Λιονέλ Μέσι είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την αγωνιστική εκτόξευση της Μπαρτσελόνα.

Ο Ντεουλοφέου «ψηφίζει» Ροναλντίνιο για κορυφαίο όλων των εποχών

Αυτός που έβαλε τα θεμέλια στα οποία πάτησε και έχτισε πολλά περισσότερα ο Μέσι λίγο αργότερα. Οι δύο άνδρες έχουν πολλάκις εκφράσει τον απεριόριστο σεβασμό τους ο ένας για τον άλλον. Είναι οι δύο σημαίες, οι δύο ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα της νέας χιλιετίας. Χάρις αυτούς ο σύλλογος εκτόξευσε τη φήμη σε κάθε άκρη της Γης. Πολλοί στο παρελθόν ανέφεραν πως ο Ροναλντίνιο ήταν ουσιαστικά ο δάσκαλος του Μέσι. Κάτι το οποίο ο ίδιος ο Βραζιλιάνος έχει απορρίψει τονίζοντας πως ο Αργεντινός έχει θείο χάρισμα και δεν χρειάστηκε ποτέ καθοδήγηση. Δύο τεράστιες προσωπικότητες που πρόλαβαν να παίξουν έστω και για λίγο μαζί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version