ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Το πρώτο κριτήριο του Χάαλαντ για την επόμενη ομάδα του!

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τα κριτήρια που έχει ο Έρλινγκ Χάαλαντ όταν σκέφτεται σε ποια ομάδα θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Το πρώτο κριτήριο του Χάαλαντ για την επόμενη ομάδα του!

Το μέλλον του Έλινγκ Χάαλαντ είναι ένα από τα καυτά ζητήματα των τελευταίων εβδομάδων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Νορβηγός απέδειξε και φέτος ότι διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και πως έχει αναπτύξει μια παθολογική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Παράλληλα, η έλλειψη σέντερ φορ έχει κάνει τους μεγάλους συλλόγους να μην μπορούν να σφυρίξουν αδιάφορα μπροστά στον Χάαλαντ και πολλοί από αυτούς τον έχουν στην κορυφή της λίστα τους.

Ο Μίνο Ραϊόλα σε μία μεγάλή συνέντευξή του στην «AS» μίλησε για τον πελάτη του και απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις για το μέλλον του. Βέβαια, ήταν πολύ προσεκτικός σε αυτά που είπε, παρόλα αυτά, έβγαλε κάποια λαβράκια. Ο Ιταλός ατζέντης απάντησε για τα κριτήρια που μπορούν να δελεάσουν τον Χάαλαντ όταν θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάρει μεταγραφή.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Το πρώτο κριτήριο του Χάαλαντ για την επόμενη ομάδα του!

Αρχικά, ο Ραϊόλα απάντησε στην ερώτηση για το αν ο Χάαλαντ έχει ήδη εκφράσει συγκεκριμένη επιθυμία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δείχνοντας ότι αυτό δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα προς το παρόν: «Όχι γιατί δεν με νοιάζει να μου το πει αυτό τώρα. Πρέπει να μου το πει όταν όλα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου και θα μπορώ να φτιάξω ένα μενού για να βάλω στο πιάτο του. Έχουμε αυτό, αυτό κι αυτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Τι θέλει να έχει εκεί που θα πάει ο Χάαλαντ

Όσα για τα κριτήρια επιλογής αυτής τη ομάδας, ο Ραϊόλα ήταν ξεκάθαρος. Βασιζόμενος κυρίως στο ότι και ο πελάτης τους, είναι αρκετά ξεκάθαρος σε αυτόν τον τομέα:  «Ο Χάαλαντ ενδιαφέρεται για δύο πράγματα: να πετυχαίνει γκολ και να κατακτά τίτλους. Είναι σαν τον Ρονάλντο ή τον Ζλάταν. Θα διαλέξει να πάει εκεί όπου αυτά τα δύο πράγματα συμβαίνουν πιο συχνά. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ψέματα. Όταν έρχονται τόσο σπουδαίοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο να πεις “όχι”. Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στο γκρουπ των σπουδαίων, η Σίτι προσπαθεί να είναι εκεί, η Γιουβέντους πάντα θα είναι εκεί. Το πρωτάθλημα στο οποίο παίζουν επίσης παίζει ρόλο. Η Παρί παίζει στο χειρότερο όλων. Η Μπάγερν είναι ήδη σ’ ένα ελκυστικό πρωτάθλημα αλλά το κατακτά πάντα. Στην Ισπανία υπάρχουν τρεις επιλογές».

Άκυρος ο συναγερμός για τα ταξίδια Ραϊόλα

Σχετικά με τα ταξίδια και τις συναντήσεις που έκανε ο Ιταλός το προηγούμενο διάστημα, εκείνος έσβησε τη φωτιά που είχε ανάψει: «Αν σας πω τον λόγο που έγινε αυτό το ταξίδι, δεν θα τον πιστέψετε. Ο πατέρας του Χάαλαντ έπρεπε να πάει στη Μαρμπέγια. Ήθελε να ταξιδέψει και έτσι πήγα μαζί του γιατί έπρεπε να συγχαρώ και τον Λαπόρτα και να πάω και στη Μαδρίτη. Και κάναμε όλα αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα. Κοιτάξτε, το 99% του χρόνου ταξιδεύω και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκομαι».

Για το αν έκανε αυτό το ταξίδι για να τραβήξει δημοσιότητα, Ο Ραϊόλα απάντησε: «Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει ιδιωτικός τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Υπάρχει ένας παπαράτσι εκεί 24 ώρες το 24ώρο. Νομίζω ότι περίμεναν μία ηθοποιό. Δεν ήταν για κάποιον αθλητή. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Μιλάω πολύ με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ή με τον Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ (σ.σ. διευθύνων σύμβουλος Ρεάλ Μαδρίτης)».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ