ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τζάκα: «Αν θέλετε σκοτώστε εμένα, όχι την οικογένειά μου»

Ο Γρανίτ Τζάκα πήρε θέση για τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που γίνονται τόσο στον ίδιο όσο και άτομα της οικογένειάς του. Κάτι που τον ενοχλεί πολύ.

Τζάκα: «Αν θέλετε σκοτώστε εμένα, όχι την οικογένειά μου»

Δεν είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ. Όμως, ο Γρανίτ Τζάκα είναι από αυτούς που μπορούν να παίξουν σχεδόν παντού. Όχι για το δικό του καλό, αλλά για το καλό της ομάδας.

Ναι μεν δεν είναι σπουδαίος τεχνίτης, ούτε τρέχει και αρκετά ή πιέζει ασταμάτητα. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ο βασικός αριστερός μπακ των Λονδρέζων από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Κίεραν Τίρνεϊ.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με τους παίκτες τους, αλλά και αρκετές ακόμη από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου πήραν θέση για κάτι που όσο περνάει ο καιρός συνεχώς και μεγαλώνει. Αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Ο λόγος για την διαδικτυακή βία. Για τις συμπεριφορές αρκετών οπαδών που τα «χώνουν» όχι μόνο στους παίκτες, μετά από την ήττα της ομάδας τους. Αλλά ακόμη και στις οικογένειές τους.

Ένας από εκείνους που το έχει ζήσει στο πετσί του είναι και ο Ελβετός μέσος, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και να βγει μπροστά.

Σε κούρασε αυτό το μεγάλο κείμενο; Σε κούρασε το “μπλα- μπλα”; Άσε και ξέρω τη λύση. Μπες στο Instagram να μας χαζέψεις και εκεί!  Τα είπε έξω από τα δόντια ο Γρανίτ Τζάκα!

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Γρανίτ Τζάκα!

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο». Ο Γρανίτ Τζάκα έμελλε να είναι από τους πρώτους. Πριν ακόμη γίνουν αυτές οι κινήσεις και οι πορείες.

Ο Ελβετός μέσος με δηλώσεις του επισήμανε ότι αν αυτό το φαινόμενο δεν σταματήσει άμεσα, τότε θα κάνει κακό σε όλους. Όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους. Αλλά και στο ίδιο το άθλημα. Το ποδόσφαιρο. 

«Εγώ είμαι αυτός που βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι αυτός που παίζει ή που κάνει το λάθος. Κανένα μέλος της οικογένειάς μου. Ούτε η γυναίκα μου, ούτε τα παιδιά μου. Οπότε να θέλετε να πείτε κάτι σε κάποιον να το βρίσετε ή να του κάνετε κριτική, τότε αυτός είμαι εγώ.

Θα σκοτώσετε το ποδόσφαιρο αν κάνετε φραστικές επιθέσεις και μιλάτε άσχημα στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Καλύτερα, λοιπόν, να σκοτώστε εμένα, παρά την οικογένειά μου με όλα αυτά που λέτε ή γράφετε», τα λόγια του. Τα είπε έξω από τα δόντια ο Γρανίτ Τζάκα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ