ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η Ρέιντζερς έκανε Κυριακή του Πάσχα με Σέλτικ στη… σούβλα!

Η Ρέιντζερς έκανε... πάρτι στο ντέρμπι κόντρα στη Σέλτικ, την οποία διέλυσε με 4-1 και οδεύει προς την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Η Ρέιντζερς έκανε Κυριακή του Πάσχα με Σέλτικ στη… σούβλα!

Στη Σκωτία οι Καθολικοί και οι Προτεστάντες δε γιορτάζουν την Κυριακή του Πάσχα σήμερα. Ωστόσο, φαίνεται πως η Ρέιντζερς «έκλεψε» ένα έθιμο από το Πάσχα των ορθοδόξων. Ως γνωστόν την μέρα της Ανάστασης άπαντες σουβλίζουν τον οβελία τους. Ωστόσο, οι «Τζερς» αποφάσισαν να το κάνουν αυτό στη….Σέλτικ. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έκανε… πλάκα στην άσπονδη αντίπαλο της, τη διέλυσε με 4-1 και βαδίζει προς την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το τρίλεπτο του… τρόμου που έκρινε το ματς

Η Ρέιντζερς μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά και στο 11′ πλησίασε στο γκολ. Ο Ταβερνιέρ έκανε ωραία κίνηση και σέντρα, αλλά ο Μορέλος δεν τελείωσε σωστά τη φάση. Η Σέλτικ απάντησε στις σπουδαίες ευκαιρίες στο 25′. Ο Ελιουνούσι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ βρήκε ίσα ίσα την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι του κι έξω. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα. Ο Κεντ προσπάθησε να πλασάρει από το ύψος της περιοχής και ο Ρουφ έβαλε το στήθος του και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Κι αυτό γιατί ο Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα που είχε κάνει δευτερόλεπτα πριν το γκολ. Παρόλα αυτά, η Σέλτικ δε το έβαλε κάτω αρχικά και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αγιέρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Έντουαρντ τη δεύτερη από κοντά, κάνοντας το 1-1. Η χαρά της, όμως, κράτησε μόλις τρία λεπτά. Στο 33′ ο Μορέλος πήρε την μπάλα εντός περιοχής, ξέφυγε από τον Μπράουν και με «κεραυνό» έκανε το 2-1! Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική φάση στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-1. Ρέιντζερς

Τα χανε η Σέλτικ, τα έβαζε η Ρέιντζερς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τη Ρέιντζερς να ψάχνει κι άλλα γκολ. Στο 53′ η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πλησίασε ξανά στο γκολ. Ο Κεντ έκανε τρομερή ενέργεια και σέντρα για τον Ρουφ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Σέλτικ των δέκα παικτών «άγγιξε» την ισοφάριση. Ο Φόρεστ άδειασε τον Σίμπσον και σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Τέρνμπουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ισοφάρισαν δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 57′. Ο Μπάρισιτς βρήκε χώρο κι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ρουφ πετάχτηκε και με υπέροχη κεφαλιά «έγραψε» το 3-1! Το παιχνίδι έχασε αρκετά το ρυθμό του μετά από αυτό το τέρμα. Στο 71′ ο Ρουφ έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά ο Κένι έβαλε τελευταία στιγμή την προβολή πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα. Ρέιντζερς

Η Σέλτικ αναθάρρησε λίγο προς το τέλος και πλησίασε το γκολ σε δύο περιπτώσεις στο τέλος. Αρχικά στο 80′ ο Αγιέρ έκανε όμορφη κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τζόνστον έκανε τη σέντρα για τον Ελιουνούσι, αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν δίχτυα, το έκανε ξανά η Ρέιντζερς στο 92′. Ο Ντεφό «ζάλισε» τον Αγιέρ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1!

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έφτασε τους 96 βαθμούς σε 36 αγωνιστικές, έχοντας ήδη κατακτήσει εδώ και καιρό και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Μόνος της στόχος πλέον να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητη. Λίβινγκστον και Αμπερντίν της απομένουν για να το πετύχει. Από την άλλη, η Σέλτικ έμεινε στους 73 βαθμούς σε 36 ματς και θα περιοριστεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρέιντζερς (Στίβεν Τζέραρντ): Α. ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκολντσον, Σίμπσον, Μπάρισιτς (79′ Ράιτ), Αρίμπο, Ντέιβις, Καμαρά, Ρουφ (86′ Ντεφό), Κεντ, Μορέλος (84′ Χάτζι).

Σέλτικ (Τζον Κένεντι): Μπέιν, Κένι, Γουέλς, Αγιέρ, Τέιλορ, Μπράουν (60′ Σόρο), Κ. ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ (60′ Κρίστι), Τερνμπουλ, Ελιουνούσι, Έντουαρντ (73′ Τζόνστον).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ