ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ προς Ολλανδούς: Μην τζογάρετε την καριέρα του Φαν Ντάικ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προειδοποίησε τους Ολλανδούς να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του Φαν Ντάικ στο επικείμενο EURO.

Κλοπ προς Ολλανδούς: Μην τζογάρετε την καριέρα του Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υπέστη ρήξη χιαστών στις 17 Οκτωβρίου του 2020 μετά από ένα εγκληματικό μαρκάρισμα του Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο στόπερ της Λίβερπουλ από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει έστω το επικείμενο EURO. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής του. Πρόσφατα, μάλιστα, πάτησε γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο σε μέτρια ένταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, η επιστροφή του στα γήπεδα αργεί ακόμα. Ειδικότερα, ο Γερμανός κόουτς θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Φαν Ντάικ ακόμα και το EURO.

Σε κούρασε αυτό το μεγάλο κείμενο; Σε κούρασε το “μπλα- μπλα”; Άσε και ξέρω τη λύση. Μπες στο Instagram να μας χαζέψεις και εκεί!  Φαν Ντάικ

Κλοπ: Μην παίξετε με την καριέρα του Φαν Ντάικ

Γι΄αυτό το λόγο προειδοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «οράνιε» Φρανκ Ντε Μπουρ να μην πάρει ρίσκα με τη συμμετοχή. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι και ο ίδιος από την πλευρά του δε θα πιέσει τον Φαν Ντάικ προς καμία κατεύθυνση.

«Δεν θέλω να κρατήσω τον Βίρτζιλ πίσω αλλά δεν μπορείς να το αναγκάσεις κιόλας. Είστε όλοι αρκετά έμπειροι για να ξέρετε ότι εάν θέλετε να παίξετε πρέπει να προπονηθείτε πριν. Χρειάζονται εβδομάδες. Όχι μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορείτε να είσαι εκτός 10 ή 11 μήνες, να προπονηθείς για μία εβδομάδα και μετά να παίξεις ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι δυνατόν. Δεν πρέπει να είναι δυνατό. Κανείς δεν κρατά πίσω τον Φαν Ντάικ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους τους ανθρώπους στην Ολλανδία ότι δεν μπορούμε να το επιβάλουμε και δεν θα το κάνουμε. Μιλάμε για έναν παίκτη και την καριέρα του, οπότε κανείς δεν πρέπει να το επιβάλλει και κανείς δεν θα το κάνει. Ούτε η Ολλανδία, ούτε εμείς και ούτε ο Βίρτζιλ. Το ζήτημα είναι επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή φόρμα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει τη στιγμή που θα συμβεί ακριβώς αυτό, αλλά μπορείτε να φανταστείτε σίγουρα ότι τα περιθώρια για το EURO είναι πολύ στενά, επειδή ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις και δεν θα συμβεί αυτό τις επόμενες εβδομάδες. Επομένως, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά στο τέλος είναι απόφαση του Βίρτζιλ και θα παίξει μεγάλο ρόλο πως αισθάνεται το γόνατό του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ