ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Λυών από τιτάνιο, τεράστιο διπλό στο Μονακό! (vid)

Σε ένα θεότρελο παιχνίδι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, η Λυών έφυγε με τεράστιο διπλό αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

Λυών από τιτάνιο, τεράστιο διπλό στο Μονακό! (vid)

Τη Λυών δεν πρέπει να την ξεγράφει ποτέ και κανείς. Η γαλλική ομάδα έκανε φοβερό παιχνίδι μολονότι βρέθηκε και με αριθμητικό μειονέκτημα. Νίκησε μέσα στο «Λουΐ Ντε» τη Μονακό με 3-2 και την πλησίασε στον έναν βαθμό. Στους 70 βρίσκεται η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, στους 71 οι τρίτοι Μονεγάσκοι που έχασαν έδαφος στην προσπάθειά τους να «κλέψουν» τον φετινό τίτλο στο Σαμπιονά!

Ισορροπημένο από άποψη κατοχής της μπάλας το πρώτο ημίχρονο. Αλλά η Μονακό υπερνίκησε στην αποτελεσματικότητα. Πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και έδειχνε ικανή να σημειώσει το πρώτο γκολ. Όπερ και εγένετο στο 25ο λεπτό. Μαγική μπαλιά με τη μία του Μπεν Γεντέρ στον Κέβιν Βόλαντ, με τον Γερμανό επιθετικό να ανοίγει το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε ελάχιστα άουτ στο 40′. Η Λυών από την πλευρά της δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων. Οι Εκαμπί και Πακετά επιχείρησαν να φανούν επικίνδυνοι δίχως αντίκρισμα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Μονακό

Ροντέο το παιχνίδι, θριαμβεύτρια η Λυών

Στο 54ο λεπτό ο νεοεισελθών της Λυών, Καντεβέρε, έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει πάνω απ΄ τα δοκάρια του Λεκόμ. Ωστόσο, ό,τι δεν έκανε εκείνος, το έπραξε ο Μέμφις Ντεπάι με εξαιρετικό τρόπο! Ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με αριστερό σουτ ισοφάρισε το ματς.

Τα πράγματα για τους «λιονέ» φάνηκαν να δυσκολεύουν λόγω της αποβολής του Κακερέ στο 70ό λεπτό του αγώνα. Αλλά αυτό το γεγονός δεν τους απότρεψε από το να κάνουν την ανατροπή! Στο 77′ ο Μαρσέλο έκανε το 1-2 για τη Λυών «τρελαίνοντας» το ματς. Πέντε λεπτά ο Λόπες χτύπησε τον Πελέγκρι στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, με τον Μπεν Γεντέρ να εκτελεί α λα Πανένκα και να ισοφαρίζει σε 2-2!

Στην αμέσως επόμενη φάση ο τερματοφύλακας της Λυών έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ του Γκέμπελς. Το παλαβό παιχνίδι μας επιφύλασσε και πέμπτο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι με τεράστιο σθένος έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με καταπληκτικό passing game. Τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Τσερκί ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της, η Μονακό δεν κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου την αναμέτρηση και έμεινε με άδεια χέρια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ