ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Κριστιάνο ανέστησε τη Γιουβέντους στο «Φρίουλι»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το χέρι τη Γιουβέντους και την οδήγησε σε σπουδαία ανατροπή και διπλό στην έδρα της Ουντίνεζε (2-1), βάζοντας την ξανά στην τετράδα.

Ο Κριστιάνο ανέστησε τη Γιουβέντους στο «Φρίουλι»!

Μετά τις γκέλες της Αταλάντα και της Νάπολι, η Γιουβέντους είχε πάνω της ένα τεράστιο «πρέπει» στην έδρα της Ουντινέζε. Ωστόσο, η «Γηραιά Κυρία» εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά κατώτερη των προσδοκιών. Παρόλα αυτά όσο έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χρειάζεται να φοβούνται. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα δις και οδήγησε τη «Γιούβε» στην ανατροπή, που την έφερε ξανά στην τετράδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ένας… ύπνος ήταν αρκετός για να φάει γκολ η Γιουβέντους

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ουντινέζε. Μόλις στο 9′, έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Μολίνα μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ έκανε το 1-0! Το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό μετά το γκολ. Η Γιουβέντους πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έκλεισαν τις γραμμές τους και περίμεναν να βρουν τη στιγμή τους στην κόντρα.

Η «Γηραιά Κυρία» απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 33′. Ο Ντιμπάλα έκανε ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σκουφέτ έδιωξε. Το ημίχρονο δεν έκρυβε κάποια άλλη συγκίνηση μέχρι και τη λήξη του. Η Ουντινέζε κρατούσε με άνεση το 1-0, ενώ η Γιουβέντους απλά γυρόφερνε την περιοχή της χωρίς να απειλεί ουσιαστικά, πέραν της φάσης του Ντιμπάλα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο το γύρισε μόνος του

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Στο 52′ ο Αρσλάν βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή της Γιουβέντους ήρθε στο 60′, με τον Σκουφέτ να μπλοκάρει το σουτ του Ρονάλντο. Ο ρυθμός άνοιξε σχετικά και στο 65′ το πλασέ του Στρίγκερ Λάρσεν πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σέζνι.

Στο 83′ τελικά η Γιουβέντους βρήκε το γκολ που έψαχνε. Από εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντε Πολ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1! Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, ο 36χρονος ολοκλήρωσε την ανατροπή. Έπειτα από σέντρα του…, ο Κριστιάνο πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1!

Με τη νίκη αυτή η Γιουβέντους έφτασε τους 69 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές κι ανέβηκε στην τρίτη θέση, σε ισοβαθμία με τις Αταλάντα και Μίλαν. Από την άλλη, η Ουντινέζε έμεινε στους 39 βαθμούς έπειτα από 34 ματς και βρίσκεται στην 11η θέση, μη διεκδικώντας κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Σκουφέτ, Μπεκάο, Νούιτινκ, Μπονιφάτσι, Μολίνα, Ντε Πολ, Γουάλας, Αρσλάν (72′ Φορεστιέρι), Στρίγκερ Λάρσεν, Περέιρα, Οκάκα.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο (84΄Αντράντε), Μπεντανκούρ, ΜακΚένι (84′ Ραμπιό), Μπερναντέσκι (59′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα (66′ Μοράτα), Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ