ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Συμφωνία Σάντσο-Ντόρτμουντ για να την… κάνει!

Ο Τζέιντον Σάντσο έχει κάνει μια συμφωνία «κυρίων» με την Ντόρτμουντ για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Μίκαελ Ζορκ.

Συμφωνία Σάντσο-Ντόρτμουντ για να την… κάνει!

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Τζέιντον Σάντσο βρέθηκε στη μέση ενός μεταγραφικού «σίριαλ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν να έχει συμφωνήσει με τον ίδιο και να ετοιμάζεται να τον αποκτήσει. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ έθεσε «βέτο» στην αποχώρηση του. Ο Άγγλος εξτρέμ πείστηκε να παραμείνει στη Βεστφαλία και να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες». Βέβαια, η όλη κατάσταση είχε έναν αντίκτυπο στις αγωνιστικές επιδόσεις του. Κι αυτό γιατί το ξεκίνημα του στη φετινή σεζόν ήταν τραγικό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Από την έλευση του νέου έτους, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, ο Σάντσο θυμίζει τον παίκτη που εντυπωσίασε. Μετράει ήδη 12 γκολ και 18 ασίστ σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μαζί με τον Χάαλαντ είναι οι δύο ηγέτες της Ντόρτμουντ. Οι εμφανίσεις του, όμως, όπως είναι λογικό τον έφεραν ξανά στο προσκήνιο. Ήδη δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουνάιτεντ να επιστρέφει το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει και τη Λίβερπουλ να τον βλέπει ως αντικαταστάτη του Σαλάχ. Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι θα πρέπει να καταχάρηκαν με τις δηλώσεις του CEO των Βεστφαλών, Μίκαελ Ζορκ, που τόνισε ότι η γερμανική ομάδα έχει μια συμφωνία «κυρίων» με τον παίκτη για να αποχωρήσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σάντσο

Ο Σάντσο ετοιμάζεται για την αποχώρηση του

«Είχαμε ήδη από πέρσι μια συμφωνία κυρίων με τον Σάντσο, που έλεγε ότι μπορεί να αποχωρήσει κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι μαζί μας εδώ και κάποια χρόνια. Ωστόσο, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχει με τον Χάαλαντ», ανέφερε ο Ζορκ μιλώντας στο «ARD». Βέβαια, ο ίδιος δεν έκανε γνωστές τις συνθήκες στις οποίες αναφέρεται. Αυτό, όμως, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι η πρώτη τοποθέτηση της Ντόρτμουντ στις φήμες.

Πλέον, οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πως ο Σάντσο δύσκολα θα μείνει στη Βεστφαλία, εφόσον υπάρξει κάποια καλή πρόταση. Εξάλλου, η γερμανική ομάδα θα χρειαστεί χρήματα άμεσα, καθώς έχει και αυτή πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, πριν από μερικούς μήνες φερόταν να έχει ρίξει και τις απαιτήσεις της για τον Άγγλο άσο. Δε ζητάει και «ψίχουλα», βέβαια, αφού θέλει περί τα 88 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, σε σχέση με τα 120 που ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι, είναι… πρόοδος. Χώρια ότι το ποσό μπορεί να μειωθεί κι άλλο. Πάντως, αναμένεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για τον Σάντσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ