ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα λεφτά του Ράμος πήγαν στον… Αλάμπα!

Ο Σέρχιο Ράμος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκτησε τον Αλάμπα με τα χρήματα του Ισπανού στόπερ.

Τα λεφτά του Ράμος πήγαν στον… Αλάμπα!

Εδώ και αρκετό καιρό το θέμα της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος δεσπόζει στα ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει υπογράψει κάποια νέα συμφωνία με τη «βασίλισσα». Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται, ύστερα από 15 χρόνια. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει πλέον σ’ ένα τέλμα. Κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη συμφωνία να πλησιάζει, ενώ άλλες φορές φέρνουν τον Ισπανό στόπερ στην πόρτα της εξόδου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Μόλις πριν από κάποιες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο η συμφωνία της «βασίλισσας» με τον Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός στόπερ συμφώνησε με τους Ισπανούς για να μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι, μόλις λήξει και τυπικά το συμβόλαιο του στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, ο ίδιος θα λάβει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ήτοι 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όπως είχε αποκαλύψει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Σχεδόν ακριβώς, δηλαδή, το ποσό που λάμβανε μέχρι φέτος ο Ράμος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράμος

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ράμος

Ο Ισπανός στόπερ βρίσκεται στη δεύτερη κλίμακα συμβολαίων στη Ρεάλ, έχοντας απολαβές 12,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Μόνο οι Μπέιλ και Αζάρ, με 15 εκατ. έκαστος, παίρνουν περισσότερα από τον αρχηγό της «βασίλισσας». Ο Ράμος, όμως, μένει πλέον ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο η απόκτηση του Αλάμπα, καθώς και το υψηλό συμβόλαιο που του δόθηκε να σχετίζονται με τον έμπειρο αμυντικό.

Βλέπετε, η Ρεάλ δύσκολα θα μπορούσε να προσφέρει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, αν δεν ήταν καλυμμένη. Εξάλλου, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, λόγω της πανδημίας. Οπότε, ενδέχεται το συμβόλαιο του Ράμος να έχει ήδη εξοικονομηθεί και να πήγε στον Αλάμπα. Πάντως, σύμφωνα με την «AS», οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στις τεχνικές λεπτομέρειες του συμβολαίου. Ράμος

Ο Ισπανός αμυντικός ζητάει διετές συμβόλαιο για να παραμείνει, με τη Ρεάλ να μη θέλει να ρισκάρει να του δώσει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, ζητώντας του να ανανεώσει για έναν χρόνο. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, αν η «βασίλισσα» δεχτεί τον όρο του Ράμος, τότε θα υπάρξει συμφωνία. Κι αυτό γιατί η όποια μείωση του προταθεί δύσκολα δε θα γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, με την έλευση του Αλάμπα πλέον τα… ζόρια περνάνε στον έμπειρο αμυντικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ