ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έκανε κι άλλο χειρουργείο ο Φάτι – Αργεί η επιστροφή του!

Ο Άνσου Φάτι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Μάρτιο, υπό άκρα μυστικότητα, με την επιστροφή του στα γήπεδα να αργεί ακόμη περισσότερο.

Έκανε κι άλλο χειρουργείο ο Φάτι – Αργεί η επιστροφή του!

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έμοιαζε σαν να έχει βγει από… όνειρο για τον Άνσου Φάτι. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είχε πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού. Ο Ρόναλντ Κούμαν του έδειχνε τυφλή εμπιστοσύνη και ο ίδιος έμοιαζε να «πετάει» στο γήπεδο. Με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έδειχνε πως μπορεί να γίνει άμεσα πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, στο παιχνίδι με την Μπέτις άλλαξαν όλα. Ο νεαρός τραυματίστηκε στον μηνίσκο κι εδώ και πέντε μήνες περνάει έναν «γολγοθά».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα ο Φάτι ακόμα δεν έχει αγωνιστεί. Τον Νοέμβριο έκανε το πρώτο χειρουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος του. Ωστόσο, τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα από την αρχή. Κι αυτό γιατί έμεινε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο κατά την μετεγχειρητική περίοδο, η οποία συνήθως κρατάει 48 ώρες. Τον Ιανουάριο είχε υποβληθεί σε νέα αρθροσκόπηση, αλλά οι επιπλοκές συνεχίστηκαν. Ο νεαρός υπέστη λοίμωξη στο ράμμα του κι έτσι πήγε αρκετά πίσω η αποθεραπεία του. Σύμφωνα με την «AS», όταν φάνηκε ότι δε θα προλάβαινε να ξαναπαίξει φέτος, ο 18χρονος υποβλήθηκε και σε τρίτη αρθροσκόπηση στα τέλη Μαρτίου, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Φάτι

Δεν αποκλείεται να γίνει και τέταρτη χειρουργείο στον Φάτι

Ο γιατρός Ραμόν Γκουγκάτ έκανε την επέμβαση, με τον ίδιο να έχει κάνει και το δεύτερο χειρουργείο. Ο Φάτι έδωσε το παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, για να στηρίξει τους συμπαίκτες του, μόλις 17 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση. Τότε, οι Τζούνιορ και Ντεμπελέ τον είχαν βοηθήσει να περάσει στο γήπεδο, για να μη χρειαστεί να πηδήξει τα διαχωριστικά. Οι εικόνες είχαν προξενήσει εντύπωση τότε, αλλά βγάζουν νόημα, μιας και ο ίδιος ήταν πρόσφατα χειρουργημένος.

Όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, όλα πλέον θα κριθούν από την αποθεραπεία του Φάτι. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, όσον αφορά το διάστημα της απουσίας του νεαρού άσου. Πάντως, ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει και τέταρτη επέμβαση. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα την αναλάβει ο Γκουγκάτ, αλλά ο Γάλλος χειρούργος, Μπερνάρντ Κοτέτ, τον οποίο είχε επισκεφτεί ο Φάτι τον Μάρτιο.

Βέβαια, το τέταρτη χειρουργείο είναι κάτι που άπαντες απεύχονται στην Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά η τρίτη επέμβαση στον νεαρό ποδοσφαιριστή έγινε προληπτικά, ούτως ώστε να σωθεί ένα μέρος του κανονικού μηνίσκου του, πράγμα το οποίο βοηθάει για την ύπαρξη μιας μακρόχρονης καριέρας. Εφόσον, όμως, δεν βοηθήσει τότε η έσχατη λύση θα είναι η μηνισκεκτομή. Η αφαίρεση δηλαδή του μηνίσκου, μια απόφαση που ναι μεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα άμεσα, αλλά μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες για τον ίδιο μακροχρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ