ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ κινείται για το «μηχανάκι» της Ρέιντζερς!

Η Άρσεναλ κοιτά την αγωνιστική της ενίσχυση για τη νέα σεζόν κι έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γκλεν Καμάρα, που εντυπωσιάζει με τη Ρέιντζερς.

Η Άρσεναλ κινείται για το «μηχανάκι» της Ρέιντζερς!

Η φετινή σεζόν δείχνει να μην εξελίσσεται καθόλου καλά για την Άρσεναλ, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Στην Premier League oι «κανονιέρηδες» βρίσκονται… χιλιόμετρα μακριά από την τετράδα. Είναι στο -12 από την τέταρτη Τσέλσι με μόλις τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Πέρα από αυτό, όμως, και το ευρωπαϊκό εισιτήριο σε οποιαδήποτε διοργάνωση μοιάζει δύσκολο έργο. Από την 7η Λίβερπουλ, που έχει και ματς λιγότερο είναι στο -5. Μόνη ελπίδα των Λονδρέζων είναι πλέον το Europa League. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ. Η ήττα με 2-1 στην Ισπανία και κυρίως το γεγονός ότι κατάφερε να βρει εκτός έδρας γκολ με 10 παίκτες της δίνει ελπίδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ωστόσο, στις τάξεις της Άρσεναλ ξέρουν πως αν χάσουν κι αυτή τη διοργάνωση η φετινή σεζόν θα είναι μια αποτυχία. Κι ας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Το καλό κλείσιμο της περσινής σεζόν και η κατάκτηση του Community Shield γέμισαν ελπίδα τον κόσμο των «κανονιέρηδων», αλλά οι ελπίδες αυτές αποδείχτηκαν φρούδες. Οι Λονδρέζοι τα έχουν βάλει κάτω και ήδη ετοιμάζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το «Football Insider», στα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει βρίσκεται αυτό του Γκλεν Καμάρα της Ρέιντζερς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Καμάρα Άρσεναλ

Παλιός… γνώριμος της Άρσεναλ ο Καμάρα, που κάνει «παπάδες» στη Ρέιντζερς

Ο Φινλανδός μέσος μόνο άγνωστος δεν είναι στην Άρσεναλ. Από τις ακαδημίες της «ξεπήδησε» το 2015, αλλά στην πρώτη ομάδα μέτρησε μόλις μια συμμετοχή σε ένα παιχνίδι League Cup. Το καλοκαίρι του 2017 άφησε τους «κανονιέρηδες» και μετακόμισε στη Νταντί και από εκεί ήρθε η «εκτόξευση». Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν ο Στίβεν Τζέαραντ ζήτησε την απόκτηση του και δε το μετάνιωσε. Ο Καμάρα έχει εξελιχθεί σ’ ένα πραγματικό «μηχανάκι» στο χώρο του κέντρου. Ήδη φέτος μετράει 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μαζί και 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο δυναμισμός του και η εργατικότητα του στο γήπεδο έχουν κερδίσει τους πάντες στη Ρέιντζερς όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, φαίνεται πως τον έχουν φέρει ξανά στο «βλέμμα» της Άρσεναλ. Ο Μικέλ Αρτέτα ξέρει πως θα χρειαστεί ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του το καλοκαίρι. Ο Θεμπάγιος δύσκολα θα παραμείνει, ενώ και οι Τορέιρα, Γκεντζουζί και Μέιτλαντ-Νάιλς αναμένεται να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου. Ο Καμάρα είναι μια λύση που έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός τεχνικός, λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του Φινλανδού. Παράλληλα, η προσθήκη του δεν θα κοστίσει και ακριβά στην Άρσεναλ, με τη Ρέιντζερς να τον κοστολογεί περίπου στα 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ