ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ζιντάν: «Η δουλειά που κάναμε μας δικαίωσε, όχι η τύχη»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου πριν το δεύτερος ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι τόνισε πως η δουλειά των παικτών του κάνει τη διαφορά.

Ζιντάν: «Η δουλειά που κάναμε μας δικαίωσε, όχι η τύχη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να τα δώσει όλα, ώστε να πάρει εκείνη και όχι η Τσέλσι, μία θέση για τον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε όλη τη σεζόν είχε να αντιμετωπίσει πολλές και διαφορετικές δυσκολίες.

Αρκετούς τραυματισμούς. Μάλιστα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γάλλος τεχνικός έπρεπε να κάνει πολλά «πειράματα», ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τόσο του ισπανικού πρωταθλήματος, όσο και των «αστεριών».

Αρκετοί ήταν αυτοί που τον είπαν «τυχερό». Ωστόσο, ο ίδιος δεν πιστεύει στην τύχη. Αλλά στην σκληρή δουλειά που έχουν κάνει αυτός και οι ποδοσφαιριστές του. Κάτι που επισήμανε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με την Τσέλσι στο «Στάμφροντ Μπριτζ».

«Πρόκειται να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ματς. Θα είμαστε καλύτεροι αμυντικά και καλύτεροι με την μπάλα  στα πόδια μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτά τα δύο.

Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία η αλήθεια είναι. Έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως, ώστε να τα δώσουμε όλα και να πάμε στον τελικό. Δεν είναι ένα θαύμα που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Ούτε τύχη Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς απ’ όλους μας. Είμαστε έτοιμοι», είπε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Ζιντάν πιστεύει μέχρι... τέλους τους παίκτες του!

O Ζιντάν πιστεύει μέχρι… τέλους τους παίκτες του!

Η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στα ύψη. Η ομάδα  είναι μέσα στην κούρσα για το πρωτάθλημα και μία ανάσα πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με δηλώσεις του μίλησε για την κατάσταση της υγείας τόσο του Σέρχιο Ράμος όσο και του Εντέν Αζάρ και ο Ισπανός στόπερ θα αγωνιστεί απέναντι στην Τσέλσι:

«Ο Σέρχιο Ράμος είναι μαζί μας. Έχει ακολουθήσει την αποστολή και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δεν πρόκειται να ρισκάρω με τη συμμετοχή του. Ωστόσο, όποιος παίκτης είναι στην αποστολή είναι γιατί αισθάνεται καλά και ότι μπορεί να αγωνιστεί. Φέτος είχαμε πολλές δυσκολίες. Όμως, πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στους παίκτες μας. Για εμένα είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Είναι πολύ καλή στιγμή για τον Εντέν Αζάρ. Έχει έρθει προετοιμασμένος. Τον χρειαζόμαστε. Ξέρουμε ποιος είναι και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ