ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Αν όχι Μπαπέ τότε… Στέρλινγκ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει το προσεχές διάστημα να φέρει στην ομάδα τουλάχιστον έναν νέο αστέρα για την επίθεση της. Τώρα ποιος θα είναι αυτός, άγνωστο.

Αν όχι Μπαπέ τότε… Στέρλινγκ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η τρέχουσα σεζόν οδεύει ολοταχώς στο τέλος της. Οι «μεγάλοι» της Ευρώπης εδώ και αρκετό καιρό προγραμματίζουν τις κινήσεις του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Μια από αυτές, η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει ορισμένες οικονομικές υπερβάσεις φέρνοντας στον Ζινεντίν Ζιντάν φρέσκο αίμα. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν την λάμψη τους στην ομάδα και να την οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες. Ένα από τα ονόματα που εδώ και καιρό ακούγονται έντονα για τη «Βασίλισσα» είναι αυτό του άσσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ.

Η περίπτωση του Γάλλου βέβαια όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Ο Μπαπέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί, με τον γαλλικό σύλλογο να προσπαθεί μάλιστα να του το ανανεώσει. Εκτός από αυτό όμως είναι και η τιμή με την οποία οι Παριζιάνοι θα ικανοποιηθούν σε περίπτωση που τον αποχωριστούν. Όλα αυτά κάνουν δύσκολη την υπόθεση, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλει τον παίκτη αλλά παράλληλα να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

Ακολούθησε μας και στην σελίδας μας στο Instagram

Στέρλινγκ

MANCHESTER, ENGLAND – JANUARY 18: Raheem Sterling and Sergio Aguero of Manchester City look dejected during the Premier League match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad Stadium on January 18, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Μία από αυτές σύμφωνα με το Football Insider είναι και ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται στη λίστα Πέρεθ ως μια εναλλακτική περίπτωση αν στραβώσει οριστικά η υπόθεση Μπαπέ. Ο 26χρονος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στους «Πολίτες» υπό την επίβλεψη του Πεπ Γκουαρντιόλα. Τους τελευταίους μήνες η απόδοσή του δεν είναι ίδια με τον περασμένο καιρό με τον  Φιλ Φόντεν να του έχει πάρει τη θέση στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί διαχρονικά μια εξαιρετική επιλογή στην επίθεση των «Πολιτών».

Ο Στέρλινγκ στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζει τον 26χρονο. Το συμβόλαιο του παίκτη με την Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Αυτό σημαίνει πως οι Βρετανοί σε περίπτωση που τον αποχωριστούν θα ζητήσουν ένα σεβαστό ποσό. Το νούμερο που αναφέρεται αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ