ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Τσέλσι έστειλε για… τσάι τη «βασίλισσα» και πήγε τελικό! (vid)

Η Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «μπλε» επικράτησαν εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-0 και θα δώσουν το «παρών» στον μεγάλο τελικό.

Η Τσέλσι έστειλε για… τσάι τη «βασίλισσα» και πήγε τελικό! (vid)

Δεν γίνεται να πας στην Αγγλία και να μην πιεις τσάι. Δεν γίνεται να πας στο Λονδίνο και να μην καταλάβεις πόσο ψηλά έχουν οι ντόπιοι τη βασίλισσά τους! Κάτι που φαίνεται και στον εθνικό τους ύμνο!

Η Τσέλσι με τον δικό της τρόπο… αγάπησε μία άλλη «βασίλισσα». Τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ σε ένα από τα καλύτερα φετινά τους ματς επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-0 των Ισπανών και πήραν εκείνοι την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Κάτι που είχε να συμβεί από το 2012! Εκεί θα βρουν τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα και της Μάντσεστερ Σίτι! Ο πρώτος αγγλικός «εμφύλιος», μετά από εκείνον του 2019 ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ, ενώ είχε προηγηθεί εκείνος του 2008 μεταξύ της Τσέλσι -πάλι- και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μεταξύ της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης θύμιζε σε πολλά την αναμέτρηση της Ισπανίας. Οι δύο ομάδες ήταν κλειστές πίσω και προσπαθούσαν με πολλές πάσες στο χώρο του κέντρου να δημιουργήσουν κάποιο πλεονέκτημα. Αυτό δεν ήταν ούτε τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο.

Από πλευράς της «βασίλισσας» ξεχώρισε η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στο αρχικό σχήμα, μετά από επτά εβδομάδες. Ωστόσο, η Τσέλσι στο 28′ πήρε το προβάδισμα στο ματς. Οι Λονδρέζοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Χάβερτς με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουρτουά, αλλά, όχι και το δοκάρι του Βέλγου κίπερ.

Όμως, στην επαναφορά ο Βέρνερ πήρε την κεφαλιά και από πολύ κοντά προ κενής εστίας «έγραψε» το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να απειλήσουν κυρίως από τα φτερά, χωρίς, αποτέλεσμα μιας και ο Μεντί ήταν εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά. Μάλιστα, είχε δοκάρι στο 46′ με τον Χάβερτς. Ο Γερμανός μέσος πήρε την κεφαλιά, αλλά, δεν κατάφερε να κάνει το 2-0. Αργότερα οι Λονδρέζοι απείλησαν σε μερικές περιπτώσεις τον Βέλγο γκολκίπερ, ο οποίος είχε κατεβάσει «ρολά».

Ωστόσο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Το έκανε στο 85′ με τον Μάουντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Πούλισιτς και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι Λονδρέζοι θα δώσουν εκείνοι το «παρών» στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, μετά από το 2012 σε εκείνον του Μονάχου!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ