ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Ο Μουρίνιο είναι ο χειρότερος όλων – Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο»

Λάβρος κατά του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο Πάολο Ντι Κάνιο, τονίζοντας πως η Ρόμα απέκτησε τον χειρότερο των χειρότερων προπονητών αυτή τη στιγμή.

«Ο Μουρίνιο είναι ο χειρότερος όλων – Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο»

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/5) η Ρόμα προχώρησε σε μια κίνηση που πραγματικά κανείς δεν την περίμενε. Αρχικά, ανακοίνωσε το αναμενόμενο εδώ και καιρό, πως ο Πάουλο Φονσέκα δε θα συνέχιζε στον πάγκο της μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο, το όνομα του αντικαταστάτη του ήταν αυτό που έπεσε σαν «βόμβα». Κι αυτό γιατί το χρίσμα δόθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο, που μόλις λίγες ημέρες μετά την απόλυση του από την Τότεναμ βρήκε τη νέα του δουλειά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Πορτογάλος δρομολόγησε έτσι την επιστροφή του στην Ιταλία έπειτα από 11 χρόνια. Με το τέλος της σεζόν 2009/10 αποχώρησε από την Ίντερ. Τότε βρισκόταν στο ζενίθ της καριέρας του, έχοντας μόλις κατακτήσει το τρεμπλ με τους «νερατζούρι». Όλα, όμως, έχουν αλλάξει πλέον. Ο «Special One» δεν έχει στεριώσει σε κάποια ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια. Γι’ αυτό και όπως είναι λογικό, η επιλογή της Ρόμα, πέραν του εντυπωσιασμού και της ελπίδας αρκετών, έφερε και πάμπολλες αντιδράσεις. Ωστόσο, καμία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτή του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος πραγματικά τα… έχωσε στη Ρόμα για την επιλογή της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μουρίνιο

«Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, ο Μουρίνιο είναι ο χειρότερος»

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός είναι γνωστός για τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του. Μιλώντας στο «Sky Sport Italia», ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έλευση του Μουρίνιο στη Ρόμα. Όπως τόνισε οι «τζιαλορόσι» πήραν τον χειρότερο όλων από τους προπονητές, επισημαίνοντας πως ο Πορτογάλος έψαχνε μια δουλειά για χρήματα και στάθηκε στις τρεις απολύσεις του την τελευταία τετραετία. Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το στυλ παιχνιδιού του «Special One». Το χαρακτήρισε «αντι-ποδόσφαιρο» και τόνισε πως θα φέρει μόνο διασκέδαση σε κάποιες συνεντεύξεις Τύπου και τίποτα παραπάνω.

«Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε μια δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω του χαρακτήρα του. Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν. Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο. Μπορεί να διασκεδάσουμε σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερους που μπορείς να πάρεις. Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν η αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, ακόμη περισσότερο και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ