ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μπόατενγκ! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι σαν σήμερα (6/5) το 2015 είχε «μαγέψει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ρίχνοντας στο χορτάρι τον Μπόατενγκ και σκοράροντας με... θράσος πάνω από τον Νόιερ.

Όταν ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μπόατενγκ! (vid)

Ολόκληρη η Μπαρτσελόνα κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι και το τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Εξάλλου, με το συμβόλαιο του να λήγει τότε, ο Αργεντινός εδώ και καιρό είναι πρακτικά ελεύθερος. Θα μπορούσε ήδη να είχε συμφωνήσει με κάποιον άλλο σύλλογο, εφόσον ήθελε να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». Κάτι που φυσικά οι Καταλανοί το απεύχονται. Κι αυτό γιατί, o 33χρονος σούπερ σταρ είναι de facto ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου. Πρώτος σε συμμετοχές, πρώτος σκόρερ, αλλά και ο ηγέτης τους εδώ και αρκετά χρόνια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα έχουν ζήσει τόσα και τόσα με τον Μέσι. Όπως φυσικά και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος που τον θαυμάζει για τα κατορθώματα του. Οι στιγμές που έχει χαρίσει ο Αργεντινός είναι αμέτρητες. Ωστόσο, μια από αυτές, η οποία συνέβη σαν σήμερα (6/5) έχει «γραφτεί» στη συνείδηση όλων. Ήταν η στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι «ζάλισε» και… ξάπλωσε τον Ζερόμ Μπόατενγκ προτού «σκάψει» τον Μάνουελ Νόιερ, σ’ ένα γκολ επιτομή του ποδοσφαιρικού μεγαλείου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Μόλις στην αρχή εκείνης της σεζόν η Μπαρτσελόνα είχε δώσει το χρίσμα στον Λουίς Ενρίκε, δίνοντας του ως «δώρο» και τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός βρήκε στους «μπλαουγκράνα» τους Μέσι και Νεϊμάρ και… γεννήθηκε το «MSN». Οι τρεις τους βρίσκονταν σχεδόν με κλειστά μάτια κι οδήγησαν τους Καταλανούς με άνεση στα ημιτελικά, αποκλείοντας Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί τους περίμενε μια «Τιτανομαχία». Μπροστά τους έστεκε η Μπάγερν Μονάχου, στον πάγκο της οποίας καθόταν ένα δικό της «παιδί», ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δηλώσεις Νόιερ για Μέσι και… αφεντικά και η μαγική απάντηση του Αργεντινού

Φυσικά, το κίνητρο ήταν τεράστιο και σε αυτό δε χωράει συζήτηση. Λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ο Μάνουελ Νόιερ είχε ρίξει το «γάντι» στον Μέσι, τονίζοντας πως ανυπομονούσε να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Κι ο Αργεντινός το πήρε… προσωπικά. Μ’ ένα τρομερό σουτ είχε «ανοίξει» το σκορ στο 77′. Ωστόσο, αυτό που έκανε τρία λεπτά αργότερα έμεινε στη μνήμη κάθε ανθρώπου που παρακολούθησε εκείνο το παιχνίδι. Μέσι

Ξεκίνησε μια μικρή κούρσα έξω από την περιοχή με την μπάλα στα πόδια. Απέναντι του μόνο ο Μπόατενγκ. Ο Γερμανός στόπερ έκανε πίσω βήματα για να προσπαθήσει να του κόψει το δρόμο. Αυτό που χρειάστηκε ήταν μόνο ένα μικρό «κόψιμο» της μπάλας για να βρεθεί στο χορτάρι από τον Μέσι. Έπειτα, όμως, έστεκε απέναντι του το «θηρίο» που λέγεται Νόιερ. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στον πλανήτη. Και τι έκανε ο Αργεντινός; Απλά, με μια… άρρωστη ψυχραιμία πέρασε την μπάλα από πάνω του και την έστειλε στα δίχτυα. Ο «αθεόφοβος» είχε μόλις δείξει στον Γερμανό πορτιέρε ποιός ήταν το αφεντικό! Για την ιστορία η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο ματς με 3-0, ηττήθηκε στο Μόναχο με 3-2 και εντέλει κατέκτησε το Champions League στον τελικό με τη Γιουβέντους (3-1). Είναι και το τελευταίο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ