ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Συγκλονίζει ο Μπάτζιο: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω μετά το πέναλτι»

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο ακόμα και τώρα δεν μπορεί να ηρεμήσει για το πέναλτι που έχασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 κόντρα στη Βραζιλία.

Συγκλονίζει ο Μπάτζιο: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω μετά το πέναλτι»

Ήταν, είναι και παραμένει ένας από τους καλύτερους Ιταλούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ο Ρομπέρτο Μπάτζιο. Ήταν από εκείνους που έκαναν ό,τι ήθελαν με την μπάλα στα πόδια τους.

Πλέον δύσκολα βλέπει κανείς τέτοιους. Όχι μόνο στη Σέριε Α, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Τον φώναζαν «μικρό Βούδα» γιατί πάντα ήταν ψύχραιμος και ήξερε τι έπρεπε να κάνει και πώς να το κάνει όταν η μπάλα «έκαιγε».

Γι’ αυτό το λόγο και πέρασε από τις τρεις μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες. Τη Γιουβέντους, την Ίντερ και τη Μίλαν. Ωστόσο, ακόμη και τώρα δεν μπορεί να ξεχάσει μία στιγμή από το μυαλό του. Το χαμένο πέναλτι απέναντι στη Βραζιλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 στα γήπεδα των ΗΠΑ.

«Μέχρι και σήμερα δεν έχω συγχωρέσει τον εαυτό μου για το πέναλτι που έχασα. Θα μπορούσα να είχα αυτοκτονήσει εκείνη την ημέρα», αναφέρει με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica».

Έχεις twitter; Αλλά δεν έχεις όλα τα τελευταία νέα που… πετάνε δεξιά και αριστερά; Εδώ σε έχουμε! Η προσέγγιση του Ρομπέρτο Μπάτζιο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο! 

Η προσέγγιση του Ρομπέρτο Μπάτζιο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο!

Ήταν από εκείνους τους παίκτες που «πούλαγαν» και μάλιστα τρελά στον κόσμο και δη στο ιταλικό κοινό. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο είχε μεγάλη απήχηση όχι μόνο για τον τρόπο που έπαιζε ή για όλα όσα έκανε εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και για εκείνα που έλεγε έξω από τα γήπεδα.

Ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που του άρεσε να είναι πρώτο θέμα ή να κάνει βούκινο την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό το λόγο και μόλις αποσύρθηκε σπάνια τον βλέπει κάποιος είτε στην τηλεόραση, είτε για να κάνει δηλώσεις πάνω σε θέματα που… καίνε. Του αρέσει η απλή ζωή. Είναι απλός άνθρωπος και θέλει να έχει την ηρεμία του. Τη γαλήνη του.

«Δεν εμφανίζομαι συχνά στην τηλεόραση. Βλέπω παλιούς συμπαίκτες μου να κάνουν τους… επιστήμονες και να μιλάνε για ποδόσφαιρο και τακτική. Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει μιας και όταν έπαιζαν μπάλα οι πιο πολλοί από αυτούς δεν μπορούσαν να κάνουν ντρίπλα ούτε με τα… χέρια τους», είπε με νόημα ο Ρομπέρτο Μπάτζιο στη «La Repubblica».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ