ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λιντς πέταξε την Τότεναμ έξω από το τρένο της τετράδας (vid)

Η Λιντς Γιουνάιτεντ εντός έδρας υπέταξε την Τότεναμ με 3-1, καταδικάζοντας τις προσπάθειες των «πετεινών» για έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λιντς πέταξε την Τότεναμ έξω από το τρένο της τετράδας (vid)

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Τα «παγώνια» παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου, με το τελικό 3-1 μάλλον να κολακεύει τα «σπιρούνια». Η Τότεναμ πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα και όταν αντέδρασε ήταν πλέον αργά, καθώς τα ρίσκα που πήρε της κόστισαν πίσω.

Έτσι, η ομάδα του Μέισον έχασε ένα must win παιχνίδι και έμεινε στην 6η θέση και τους 56 βαθμούς. Δεδομένου ότι η 4η Τσέλσι μετράει 5 βαθμούς παραπάνω με αγώνα λιγότερο, θεωρείται πια απίθανο πλασάρισμα στην τελική τετράδα. Από την πλευρά της, η Λιντς έφτασε τους 50 βαθμούς στην 9η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Λιντς Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με το πρέσινγκ ψηλά έβαζε δύσκολα στην Τότεναμ. Τα «παγώνια» μάλιστα, απείλησαν πρώτοι προειδοποιώντας τον Γιορίς με τον Μπάμφορντ.

Οι «πετεινοί» δεν έλαβαν το μήνυμα και τιμωρήθηκαν στο 15ο λεπτό. Ειδικότερα μετά από σέντρα από την πλευρά του Οριέ, ο Ρεγκιλόν αδράνησε και ο Ντάλας εξ΄επαφής στο 2ο δοκάρι έγραψε το 1-0.

Η Τότεναμ αντέδρασε και στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς ισοφάρισε. Συγκεκριμένα, ο Ντέλε Άλι βρήκε στρέμματα για να κινηθεί στον άξονα και με μία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Σον, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ασίστ του Ντέλε Άλι στην Πρέμιερ Λιγκ.

H Λιντς επιχείρησε να απαντήσει άμεσα αλλά ο Χάρισον δε μπόρεσε να νικήσει τον Γιορίς στο 27΄. Η ανωτερότητα της Λίντς ήταν σαφής με τους πλάγιους μπακ της Τότεναμ να περνούν μία εφιαλτική βραδιά.

Έτσι, πριν κλείσει το 1ο ημίχρονο, η ομάδα του Μπιέλσα πήρε αυτό που άξιζε. Συγκεκριμένα, ο Μπέιλ δεν ντούμπλαρε ποτέ τον Οριέ, με αποτέλεσμα, Χάρισον και Αλιόσκι να συνεργαστούν από τις πτέρυγες. Ο τελευταίος γύρισε για τον Μπάμφορντ, ο οποίος προ κενής εστίας έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ακολούθησε μας και στη σελίδα μας στο Instagram

Κέρδισε το θέαμα και η Λιντς

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λιντς δεν άλλαξε στάση και συνέχισε επιθετικά. Αυτό φυσικά, την καθιστούσε ευάλωτη στα μετόπισθεν. Δεν το πλήρωσε στο 55΄, μετά από λάθος σε επικίνδυνο σημείο, γιατί ο Σον αστόχησε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

H Λιντς συνέχισε να βγαίνει με πολλά κορμιά μπροστά και να είναι απειλητική. Ωστόσο, ο Γιορίς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του. Η επέμβαση σε σουτ του Κλιχ στο 63΄υποδήλωνε ακριβώς αυτό.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό με τις 2 ομάδες να κυνηγάνε το γκολ. Ο Μελιέ στο 70ο λεπτό αποσόβησε το 2-2 μετά σέντρα σουτ του Οριέ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κέιν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας φάουλ.

Η Τότεναμ άφηνε πια τεράστια κενά πίσω στο κυνήγι του γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, το πλήρωσε στο 84ο λεπτό, σε μία κόντρα επίθεση, με τον Ραφίνια να την εκδηλώνει και τον Ροντρίγκο να την τελειώνει με υπέροχο τελείωμα για το 3-1. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ