ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αζάρ άρχισε να θυμίζει τον… περσινό Μπέιλ!

Ο Εντέν Αζάρ συνεχίζει να απογοητεύει, θυμίζοντας ολοένα και περισσότερο την κατάσταση... Μπέιλ, με τη Ρεάλ να θέλει να αποφύγει την ίδια κατάληξη.

Ο Αζάρ άρχισε να θυμίζει τον… περσινό Μπέιλ!

Το διάστημα που βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτο από… απογοητεύσεις. Φέτος ο Βέλγος ολοκληρώνει δύο χρόνια παρουσίας στην ισπανική πρωτεύουσα. Στο διάστημα αυτό, βέβαια, είναι περισσότερο απών παρά παρών στα παιχνίδια της «βασίλισσας». Συνεχείς τραυματισμοί και χαμένα παιχνίδια συνθέτουν το σκηνικό. Παράλληλα, ακόμα και στι αναμετρήσεις που αγωνίζεται δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η υπομονή των ανθρώπων του συλλόγου έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η ισπανική ομάδα ετοιμάζεται να τον βγάλει στο σφυρί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πέραν των εμφανίσεων του, άλλο ένα πράγμα έπαιξε ρόλο στην απόφαση. Αυτό δεν είναι άλλο από τα… γελάκια του μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Champions League. Βέβαια, ο Αζάρ προσπάθησε να τα… μαζέψει. Ωστόσο, η ζημιά έχει ήδη γίνει για τον Βέλγο άσο. Η Ρεάλ ετοιμάζεται να τον πουλήσει για να κυνηγήσει τους μεταγραφικούς της στόχος, αλλά και για να αποφύγει έναν νέο… Μπέιλ. Κάτι, το οποίο, τείνει να πετύχει ο Αζάρ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την «AS».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αζάρ

Έχει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν, αλλά ολοένα και μοιάζει στον Μπέιλ ο Αζάρ

Όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, οι Μαδριλένοι έμαθαν από το «πάθημα» τους με τον Ουαλό. Η «βασίλισσα» άργησε χαρακτηριστικά να παραχωρήσει τον Μπέιλ, τη στιγμή που ο ίδιος απογοήτευε εντός αγωνιστικών χώρων, ενώ ταυτόχρονα δεν είχε την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν. Έτσι και ο ίδιος παρουσιαζόταν εντελώς αδιάφορος στα παιχνίδια. Οι δύο λαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο από τη Ρεάλ. Κάτι που «πληγώνει» τα οικονομικά του συλλόγου. Παράλληλα, βέβαια, η χρηματιστηριακή αγορά του Αζάρ έχει πέσει αρκετά. Από τα 100 εκατομμύρια που είχε δώσει η «βασίλισσα» για τον αποκτήσει, έχει φτάσει πλέον στα 40, σύμφωνα με το «Transfermarkt».

Σαφέστατα, στις τάξεις της ισπανικής ομάδας βλέπουν τι συμβαίνει. Γι’ αυτό θέλουν να αποφύγουν μια επανάληψη της ιστορίας. Δηλαδή να έχουν στις τάξεις τους έναν παίκτη που δεν μπορεί να προσφέρει, αλλά πληρώνεται αδρά. Βέβαια, μέχρι στιγμής ο «Ζιζού» στηρίζει πλήρως τον Αζάρ. Αυτή είναι ίσως και η μόνη διαφορά στην ιστορία τους. Γι’ αυτό και ο Βέλγος προσπαθεί. Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανη η αποχώρηση του Γάλλου τεχνικού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με τον επόμενο προπονητή μπορεί να αρθεί και η εμπιστοσύνη στον 30χρονο άσο. Βέβαια, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Ρεάλ δε θα κινηθεί επιθετικά για να τον πουλήσει. Ωστόσο, δε σημαίνει πως δεν πρόκειται να ακούσει τους ενδιαφερόμενους για τον Βέλγο «μνηστήρες». Πλέον ο Αζάρ δεν είναι… αμετακίνητος κι αυτό ενδέχεται να φέρει ενδιαφέρον. Το θέμα για τη Ρεάλ είναι να μειώσει όσο δυνατόν περισσότερο τη χασούρα, πράγμα που μοιάζει δύσκολο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ