ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Πρωτάθλημα ήταν και πάει… στη Μαδρίτη (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι (0-0) και μοιραία μένει ουσιαστικά εκτός μάχης του τίτλου.

Πρωτάθλημα ήταν και πάει… στη Μαδρίτη (vid)

Το μεγάλο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου την Ατλέτικο του Λουίς Σουάρες. Μια αναμέτρηση που εν πολλοίς θα έκρινε το μέλλον των Καταλανών στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος. Οι «Μπλαουγκράνα» με στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους «Ροχιμπλάνκος» που κατέβαιναν για διπλό αποτέλεσμα.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν τη κατοχή της μπάλας με την Ατλέτικο να πιέζει ωστόσο ψηλά εμποδίζοντας τους Μέσι και Γκριεζμάν να δράσουν. Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν σε θέση άμυνας ωστόσο στη συνέχεια βλέποντας πως μπορούν να χτυπήσουν ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο. Η αποχώρηση του Μπούσκετς στο μισάωρο του αγώνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο έμπειρος χαφ αντικαταστάθηκε καθώς το χτύπημα στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας του απέφερε ζαλάδες. Στη θέση του πέρασε ο ταλαντούχος Ιλάις Μορίμπα, ωστόσο ο πιτσιρικάς ειδικά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου φάνηκε να είναι χαμένος στον αγωνιστικό χώρο. Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους έφερε και τις περισσότερες καλές στιγμές. Η Ατλέτικο απείλησε αρκετά με τους Καράσκο και Σουάρες να πατούν περιοχή αλλά να τα θαλασσώνουν στη τελική προσπάθεια. Από πλευράς Μπαρτσελόνα η μόνο καλή στιγμή καταγράφεται στο 39′ με τον Μέσι να περνά τη μισή Ατλέτικο όμως να νικιέται από τον Όμπλακ.

Όσο και να ήθελε η Μπαρτσελόνα… πρακτικά δεν μπορούσε

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά. Και πάλι η κατοχή πήγε περισσότερα στην πλευρά της Μπαρτσελόνα με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν την κόντρα επίθεση. Αυτό σταδιακά άλλαξε από το 60′ και μετά με το παιχνίδι να πηγαίνει πάνω κάτω. Στο 64′ ο Μέσι έφθασε ξανά κοντά στο γκολ όμως και πάλι ο Όμπλακ του το αρνήθηκε. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο το παιχνίδι άνοιγε μιας και η Μπαρτσελόνα άφηνε χώρους προκειμένου να ψάξει το πολυπόθητο γκολ. Μέχρι το φινάλε η Μπαρτσελόνα κυνηγούσε το γκολ της νίκης όμως ουδέποτε κατάφερε πραγματικά να το αγγίξει. Έτσι μοιραία το τελικό αποτέλεσμα (0-0) φέρνει τους Καταλανούς ουσιαστικά εκτός μάχης. Στην άλλη πλευρά, η Ατλέτικο δεν έχασε όμως πλέον περιμένει από τη συμπολίτισσα Ρεάλ ένα στραβοπάτημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ