ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πάει για «βόμβα» μετά την… ξενέρα με Νεϊμάρ!

Η Μπαρτσελόνα ξενέρωσε με την ανανέωση του Νεϊμάρ κι ετοιμάζει κίνηση για έναν εκ των Χάαλαντ, Μαρτίνες και Κέιν για το καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα πάει για «βόμβα» μετά την… ξενέρα με Νεϊμάρ!

Ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι άκουγε στο όνομα Νεϊμάρ. Όσο ο Βραζιλιάνος δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο οι «μπλαουγκράνα» ήλπιζαν. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος έμοιαζε να επιθυμεί να επιστρέψει στην Καταλονία. Ωστόσο, τα πάντα πήγαν ακριβώς αντίθετα απ’ ό,τι θα ήθελαν οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας. Ο 29χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το 2025. Κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι του Σαββάτου (9/5), βάζοντας τέλος σε οποιαδήποτε φημολογία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα βέβαια σαφέστατα ξενέρωσαν με τα όσα συνέβησαν. Κι αυτό γιατί είχε κάνει κάποια πλάνα για τη νέα σεζόν, στα οποία συμπεριελάμβανε τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω. Θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο. Έτσι, σύμφωνα με τη «Sport», έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού παγκόσμιας κλάσης. Επιθυμία τους είναι να ρίξουν μια καλοκαιρινή «βόμβα», κάνοντας ξανά την ομάδα πανίσχυρη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εν αρχή ην ο Χάαλαντ για την Μπαρτσελόνα και μετά… Λαουτάρο και Κέιν

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή δε σχετίζεται με τις υποθέσεις των Αγκουέρο και Ντεπάι. Ο Αργεντινός φορ έχει προταθεί και υπάρχουν συζητήσεις, ενώ ο Ολλανδός μοιάζει να βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία. Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα σαφέστατα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα. Ο Νορβηγός φορ είναι αρκετά νέος και οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να χτιστεί γύρω του. Η περίπτωση του, όμως, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Κι αυτό γιατί θα χρειαστούν περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Ποσό που δε διαθέτουν οι Καταλανοί, αλλά προσπαθούν να βρουν μέσω πωλήσεων. Χάαλαντ Μπαρτσελόνα

Εφόσον δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του επιθετικού της Ντόρτμουντ, τότε θα γίνει κίνηση για τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός φορ έφτασε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα πέρσι το καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Οπότε, η θέληση του νεαρού φορ είναι να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, ειδικά εφόσον ανανεώσει και ο Μέσι. Προφανώς, στις τάξεις του συλλόγου προτιμούν τον Χάαλαντ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθούν την εξέλιξη του Μαρτίνες.

Τέλος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχουν γίνει επαφές και με τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ φέρεται εδώ και καιρό να έχει ζητήσει από την Τότεναμ να τον πουλήσει, εφόσον δεν βγει στο Champions League. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «μπλαουγκράνα» για να κινηθούν για την απόκτηση του. Μια κίνηση που θα έχει και τις… ευλογίες της Τότεναμ, καθώς δεν θέλει να τον δώσει σε βασικό ανταγωνιστή της. Το περιβάλλον του παίκτη έχει επικοινωνήσει με την Μπαρτσελόνα, υπάρχει όμως επιφύλαξη μέσα στον καταλανικό σύλλογο εξαιτίας της δυσκολίας προσαρμογής που είχαν στο παρελθόν Άγγλοι παίκτες που μετακόμιζαν στην Ισπανία. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι Καταλανοί έχουν πάρει την απόφαση για μια μεταγραφή «βόμβα» στην επίθεση τους το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ