Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρτίνες στα… σκαριά για τη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Μαρτίνες στα… σκαριά για τη Ρεάλ!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει εντυπωσιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις εμφανίσεις του και η «βασίλισσα» ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

09.05.2021 | 15:10

Σαφέστατα ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική μεταγραφική περίοδο. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, περί ου ο λόγος, είχε βρεθεί μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος το είχε σχεδόν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ίντερ μια και καλή. Ωστόσο, η μεταγραφή του δεν τελεσφόρησε, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης των «μπλαουγκράνα». Το γεγονός αυτό, όχι μόνο δεν… ξενέρωσε τον Αργεντινό φορ, αλλά τον έκανε ακόμη καλύτερο. Συγκεντρώθηκε αποκλειστικά στις επιδόσεις του εντός γηπέδου κι αυτό φάνηκε.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Με 16 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια στη Serie A, αποτέλεσαν μαζί με τον Λουκάκου το «καυτό» δίδυμο που οδήγησε την ομάδα του Μιλάνου στο Scudetto. Βλέποντας και τις εμφανίσεις του αυτές, στις τάξεις της Ίντερ πιέζουν για την ανανέωση του. Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μάλιστα φέρονταν να είναι και κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, το «Cope.es» φέρνει στο προσκήνιο μια παράμετρο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο τον Μάρτινες, ως εναλλακτική εφόσον δεν αποκτήσει τον Χάαλαντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Αλμυρός» ο Μαρτίνες, αλλά η Ρεάλ έχει… Χακίμι

Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» έχουν εντυπωσιαστεί από τον Αργεντινό φόρ. Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του. Θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι αν «ψήνεται» για την προοπτική των Μαδριλένων. Μέχρι στιγμής, ο Μαρτίνες δεν έχει ξεκαθαρίσει στο 100% τις προθέσεις του. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Calciomercato», η Ίντερ για να συναινέσει σε μια πώληση θα ζητήσει αρκετά χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις φτάνουν τουλάχιστον τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η Ρεάλ έχει πλάνο για να γλιτώσει χρήματα, εφόσον κινηθεί για τον 23χρονο φορ. Βλέπετε, η ομάδα της Μαδρίτης μπορεί να εκμεταλλευθεί το γεγονός πως οι «νερατζούρι» δεν έχουν ακόμη ξεπληρώσει την μεταγραφή του Χακίμι. Ο Μαροκινός μπακ είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι έναντι 45 εκατ. ευρώ, αλλά στην «βασίλισσα» έχουν καταβληθεί μόνο τα 15. Τα υπόλοιπα 30 είναι στην… αναμονή και δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να χρησιμοποιηθούν ως μέσο για να μειωθεί η τιμή του Μαρτίνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version