ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο τίτλος «γλιστράει» από τα χέρια της «βασίλισσας» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε στο τέλος το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Σεβίλλη (2-2) αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της La Liga.

Ο τίτλος «γλιστράει» από τα χέρια της «βασίλισσας» (vid)

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τη Σεβίλλη στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Οι Ανδαλουσιανοί εκμεταλλεύτηκαν το δυναμικό τους ξεκίνημα και με τη συνδρομή του VAR κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 93. Ωστόσο, ο Αζάρ και ένα παιχνίδι της τύχης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το τελικό 2-2 να ευνοεί… την Ατλέτικο. Έτσι, η ομάδα του Λοπετέγκι παρέμεινε στην 4η θέση φτάνοντας τους 71 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ έχασε τεράστια ευκαιρία να πιάσει κορυφή. Ωστόσο ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα και έφτασε τους 75 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Σεβίλλη μπήκε πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο 10λεπτο η κυριαρχία της στα ποσοστά κατοχής της μπάλας ήταν ολοκληρωτική. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε με τον Μπενζεμά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Αν και τα επόμενα 10 λεπτά, η «βασίλισσα» κάπως ισορρόπησε το ματς, τελικά δέχτηκε το γκολ στο 21ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από μία σέντρα, ο Ράκιτιτς με τον Φερνάντο συνδυάστηκαν στη μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει άψογα για το 1-0.

Το πρέσινγκ ψηλά των Ανδαλουσιανών δυσκόλευε τη δημιουργία των γηπεδούχων. Μετά το 30ο λεπτό η Ρεάλ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο αλλά είχε απέναντί της μία καλά οργανωμένη άμυνα. Η ομάδα του Λοπετέγκι έκλεινε τους χώρους στον άξονα.

Η ομάδα του Λοπετέγκι πήγαινε από τα πλάγια ή επιχειρούσε κάποια σουτ χωρίς καλές προϋποθέσεις. Έτσι, το 1ο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια μεγάλη φάση από τους «μερένχες».

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σεβίλλη επιχείρησε να αιφνιδιάσει με τον Ακούνια να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Από την άλλη πλευρά, η πρώτη καλή ευκαιρία της Ρεάλ ήρθε στο 51ο λεπτό, με το σουτ του Μόντριτς, το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Μπόνο.

Σε ένα δραματικό φινάλε δεν το x-άρηκε κανείς

Η Σεβίλλη, συνέχισε στο 2ο 45λεπτο να αμύνεται βαθιά με πολλά κορμιά. Κάπως έτσι, έφτασε μία ανάσα από το 1-1 με τον Βινίσιους να σημαδεύει το δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Τελικά, η Ρεάλ έφτασε στην πολυπόθητη ισοφάριση με τον Μάρκο Ασένσιο. Ο νεοεισελθόντας βρήκε λίγο χώρο και ισοφάρισε σε 1-1 με άψογο πλασέ.

Σε μία συγκλονιστική εξέλιξη της μοίρας, η Ρεάλ είδε στο 75ο λεπτό τον διαιτητή να τη στέλνει από τον παράδεισο στην κόλαση. Ειδικότερα, μετά από στατική φάση της Σεβίλλης, ο Μπενζεμά βγήκε στην κόντρα και κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο, μέσω του VAR, η φάση πήγε πίσω και τελικά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Σεββίλης, διότι είχε προηγηθεί χέρι του Μιλιτάο στο κόρνερ.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-1. Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχε. Ειδικότερα, σε μία καραμπόλα, ο Κρος σούταρε και η μπάλα βρήκε στον Αζάρ προτού καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ