ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Συνεχή «όχι» του Μπαπέ στην Παρί για τα… μάτια της Ρεάλ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να έχει αρνηθεί τέσσερις προτάσεις ανανέωσης από την Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνεχή «όχι» του Μπαπέ στην Παρί για τα… μάτια της Ρεάλ!

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο πως ο Κιλιάν Μπαπέ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη. Μόλις στα 22 του ο ίδιος έχει ήδη πετύχει αρκετά για να μπορεί να αποδείξει του λόγου το αληθές. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας και μετράει και τέσσερα σερί πρωταθλήματα στη χώρα του με Παρί Σεν Ζερμέν και Μονάκο. Βέβαια, το φετινό Championa φαίνεται πως θα φύγει από το Παρίσι. Κι αυτό γιατί μετά την ισοπαλία της Παρί με τη Ρεν, η ομάδα του βρίσκεται στο -3 από την κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ωστόσο, αυτό που μετράει για τους Παριζιάνους είναι τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ήδη κατάφεραν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ως το 2025. Ο… φευγάτος, όπως φαινόταν πριν λίγο καιρό, Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην ομάδα. Στις τάξεις της Παρί ευελπιστούν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπαπέ. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τον επόμενο Ιανουάριο, ο Γάλλος θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για να φύγει χωρίς κόστος. Κάτι που στην Παρί δεν το θέλουν. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Derportes Cuatro», η γαλλική ομάδα έχει δεχτεί τέσσερις φορές «άκυρο» από τον νεαρό άσο, που ξεκαθάρισε πως θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

Δεν το βάζει κάτω η Παρί, αλλά ο Μπαπέ έχει στο μυαλό του μόνο τη Ρεάλ

Βέβαια, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, οι Παριζιάνοι δεν είναι διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω. Ήδη ετοιμάζουν νέα πρόταση στον Μπαπέ, αυτή τη φορά με… λευκή επιταγή στις απολαβές του. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορέσει η κίνηση αυτή να αλλάξει πολλά στο μυαλό του Γάλλου άσου. Η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ. Ο ίδιος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να πιέσει με κάθε τρόπο την Παρί για να τον παραχωρήσει, λόγω σεβασμού στον σύλλογο.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει να πείσει τη γαλλική ομάδα να συζητήσει με τη «βασίλισσα». Βέβαια, και ο Μπαπέ γνωρίζει πως θα είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Από τη μια η Παρί ξέρει πως αν δεν ανανεώσει πρέπει να τον πουλήσει, ειδάλλως θα τον χάσει ως ελεύθερο. Από την άλλη η Ρεάλ δεν μπορεί να διαθέσει και τα «τρελά» λεφτά των προηγούμενων ετών. Οι Μαδριλένοι μπορούν, πάντως, να προσφέρουν κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Σίγουρα δεν είναι τα χρήματα που θα ήθελαν οι Παριζιάνοι, αλλά όσο ο Γάλλος άσος δεν ανανεώνει είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οπότε δεν μοιάζει απίθανο να δεχτούν το ποσό αυτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ