Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δυνατά στο κόλπο για Βαϊνάλντουμ η Μπάγερν!
Λίβερπουλ

Δυνατά στο κόλπο για Βαϊνάλντουμ η Μπάγερν!

Ο Βαϊνάλντουμ κυκλοφορεί ουσιαστικά ελεύθερος και η Μπάγερν Μονάχου ήδη έχει κάνει επαφές σε πολύ καλό κλίμα με τον ποδοσφαιριστή.

11.05.2021 | 22:45

Το συμβόλαιο του Τζίτζι Βαϊνάλντουμ λήγει σε λίγες εβδομάδες και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Ολλανδός δεν έχει ακόμα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ίδια ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Με τη Λίβεπρουλ δεν έχει υπάρξει συμφωνία χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί ότι οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το ιδανικό για εκείνον θα ήταν να συνεχίσει στους «κόκκινους». Κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει προς το παρόν από το ρεπορτάζ.

Εκτός από τη Λίβερπουλ ενδιαφέρον για τον Βαϊνάλντουμ υπάρχει και από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα οι Καταλανοί θέλουν τον παίκτη από πέρυσι. Στη διάρκεια της σεζόν ο Ολλανδός έφτασε πολλές φορές πολύ κοντά στους Μπλαουγκράνα αλλά προς το παρόν, ούτε από αυτό το στρατόπεδο υπάρχει κάτι επίσημο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Βαϊνάλντουμ και Μπάγερν Μονάχου

Όσο το θέμα μένει στον αέρα για τον Βαϊνάλντουμ μπορεί να ενδιαφερθεί όποια ομάδα θέλει και μία από αυτές προκύπτει ότι είναι η Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, «Ekrem Konur», οι Βαυαροί ήρθαν ήδη σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Και στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπάρχει και περαιτέρω πληροφόρηση ότι συζητήθηκαν και επί μέρους πράγματα για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι Μπάγερν Μονάχου και Βαϊνάλντουμ συμφώνησαν για τη διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου. Η οποία και θα είναι στα τρία χρόνια. Τώρα, απομένει το ζήτημα των ετήσιων απολαβών για το οποίο και η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version