ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Η Τσέλσι είναι φτιαγμένη μόνο για τίτλους»

O Τόμας Τούχελ πιστεύει πάρα πολύ στην ομάδα του, καθώς μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι «χτισμένη» να κερδίζει παιχνίδια και πρωταθλήματα.

Τούχελ: «Η Τσέλσι είναι φτιαγμένη μόνο για τίτλους»

Ο Τόμας Τούχελ γνωρίζει πως αρχίζουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές εβδομάδες της προπονητικής καριέρας του, με την Τσέλσι να βρίσκεται σε δύο τελικούς και σε περίοπτη για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια, η νίκη της Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» την έριξε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, πρέπει να συμβούν πολλά αναπάντεχα προκειμένου η Τσέλσι να τερματίσει κάτω από την τετράδα.

Οι «μπλε» αντιμετωπίζουν τη Λέστερ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο (15/5), πριν αναμετρηθούν με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 Μαΐου. «Υπάρχουν αρκετά συναρπαστικές εβδομάδες. Η μεγαλύτερη; Δεν είμαι σίγουρος, καθώς δεν είμαι ο καλύτερος στη σύγκριση. Είχα σκαμπανεβάσματα και συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου» είπε ο Τούχελ, πριν από τον αγώνα με την Άρσεναλ.

«Είναι ένα “σφιχτό” πρόγραμμα και μια φανταστική εμπειρία τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Έχουμε τόσα πολλά για να παλέψουμε. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και όχι απλώς να παίξουμε σε έναν τελικό. Υπάρχουν πολλοί στόχοι, είναι συναρπαστικό, απαιτητικό και μερικές φορές κουραστικό. Αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσεις μια σεζόν», πρόσθεσε.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Τούχελ

Θέλει να φτάσει πολύ ψηλά με τους «μπλε» ο Τούχελ

Ο Τούχελ κατέκτησε δύο τίτλους στη γαλλική Ligue 1 με την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία οδήγησε στον πρώτο τελικό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, πριν αναλάβει τη Τσέλσι μετά την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ τον Ιανουάριο.

«Ο σύλλογος έκανε μια αλλαγή επειδή ίσως ένιωθαν ότι το χρειάζονταν, αλλά ήταν πεπεισμένοι από την ποιότητα και τη νοοτροπία της ομάδας» δήλωσε επίσης ο Τούχελ και κατέληξε στο εξής: «Χρειάζεται λίγη τύχη και δυναμική. Είμαστε στη μέση της κούρσας για την πρώτη τετράδα και φτάσαμε σε δύο τελικούς. Δεν ήταν η απαίτηση, αλλά κανείς δεν μου είπε ότι δεν ενδιαφερόταν γι’ αυτές τις διοργανώσεις. Αν παίζεις στην Τσέλσι, παίζεις σε μια διοργάνωση για να την κατακτήσεις. Αυτός ο σύλλογος είναι “χτισμένος” για να κερδίζει παιχνίδια και διοργανώσεις,» πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ