ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Άνοιξε η όρεξη του Σανέ: «Θέλω πολλά πρωταθλήματα!»

Ο Λερόι Σανέ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, θέλει στο μέλλον να μεγαλώσει κατά πολύ τη συλλογή του.

Άνοιξε η όρεξη του Σανέ: «Θέλω πολλά πρωταθλήματα!»

Η Μπάγερν Μονάχου τα έσκασε… καλά για τον Λερόι Σανέ. Ο Γερμανός εξτρέμ ήθελε πώς και πώς να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο προορισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ο ταλαντούχος επιθετικός δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ, μέχρι να σηκώσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Βαυαρούς. Παρά μόνο μερικούς μήνες.

Ο Σανέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπουντεσλίγκα και με τις δηλώσεις του επισήμανε το πόσο πολύ ήθελε να το ζήσει όλο αυτό, αλλά και ότι δεν έχει κανένα σκοπό να σταματήσει. Μιας και επιθυμεί όσο τίποτα να μεγαλώσει τη συλλογή του με τις κούπες στο άμεσο μέλλον!

«Είναι πάντα ιδιαίτερο να κατακτάς κάποιο πρωτάθλημα. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Μόλις κατακτήσει το πρώτο σου ανοίγει η όρεξη, ώστε να κατακτήσεις και άλλα. Είναι μέχρι να γίνει η αρχή. Με΄τα σου ανοίγει η όρεξη. Ήρθα εδώ για να πάρω τίτλους και αυτό κάνω», τα λόγια του.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Και τώρα στο μυαλό του Σανέ μόνο το Euro!

Και τώρα στο μυαλό του Σανέ μόνο το Euro!

Το να είσαι πρωταγωνιστής στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι και το πιο εύκολο. Όμως, ο Λερόι Σανέ είχε μάθε στα δύσκολα και τα… βαθιά από την εποχή που ήταν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός εξτρέμ είδε τη σεζόν να ξεκινάει με δυσκολίες. Παρόλα αυτά δεν τα παράτησε ποτέ και σε κανένα σημείο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί ως το τέλος και να θέτει ψηλά τον πήχη για το επερχόμενο Euro.

«Την περασμένη σεζόν είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Και φέτος κόλλησα κορονοϊό. Ήταν δύσκολο για εμένα να επιστρέψω και να βρω άμεσα ρυθμό. Παρόλα αυτά τα κατάφερα. Τα έδινα όλα σε κάθε προπόνηση και αυτό με βοήθησε, ώστε να αποκτήσω και πάλι αυτοπεποίθηση. Έχουμε ακόμα δύο ματς και μετά το μόνο που μας απομένει είναι το Euro, όπου και θα έχω εκεί την προσοχή μου», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ