ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η… ατσάλινη Γιουβέντους δεν το βάζει κάτω για τ’ «αστέρια»! (vid)

Η Γιουβέντους τα βρήκε «σκούρα» στην έδρα της Σασουόλο, αλλά αποδείχτηκε πλήρως κυνική κι έφυγε μ' ένα σπουδαίο διπλό (3-1), δίνοντας μάχη να μπει στην τετράδα.

Η… ατσάλινη Γιουβέντους δεν το βάζει κάτω για τ’ «αστέρια»! (vid)

Η Γιουβέντους κυνηγάει μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν αν θέλει να βγει στο Champions League. Στην έδρα της Σασουόλο, η «γηραιά κυρία» πιέστηκε ασφυκτικά, αλλά αποδείχτηκε… εφτάψυχη. Οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο «χτύπησαν» σε κάθε τους ευκαιρία, είδαν τον Μπουφόν να πιάνει πέναλτι στο 0-0 κι έφυγαν μ’ ένα σπουδαίο διπλό (1-3). Σταθερά στο -1 από την τετράδα η ομάδα του Τορίνο, που θέλει κάποια γκέλα της Νάπολι στα τελευταία δύο ματς. Έφτασαν τα 100 γκολ με τη «Γιούβε» στο ίδιο ματς Κριστιάνο και Ντιμπάλα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η Σασουόλο τις ευκαιρίες, η Γιουβέντους τα γκολ

Η Σασουόλο μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι απείλησε στο 4′. Ο Μπεράρντι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τραορέ πλάσαρε στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπεράρντι συνέκλινε και σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια. Η ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων τους επέφερε και πέναλτι στο 15′. Ο Ρασπαντόρι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και ο Μπονούτσι τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε την εκτέλεση του Μπεράρντι.

Η Γιουβέντους βγήκε σιγά σιγά μπροστά και στο 23′ απείλησε για πρώτη φορά. Ο Κουλουσέφσκι μπήκε στην περιοχή και σούταρε από αριστερά, αλλά ο Κονσίλι έδιωξε. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «νεροβέρντι» απείλησαν και πάλι, με τον Ντανίλο να βάζει τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ρασπαντόρι. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 28′, η «γηραιά κυρία» πήρε το προβάδισμα. Ο Ραμπιό έκανε διαγώνια κίνηση με την μπάλα και σούταρε στη γωνία για το 1-0!

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα. Στο 31′ ο Μπεράρντι έβγαλε με κάθετη τον Τραορέ απέναντι στον Μπουφόν, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Εννιά λεπτά αργότερα ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ομπιάνγκ. Στο τελευταίο λεπτό του 45λεπτου, όμως, η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόλαβε κι «έκοψε »την μπάλα, αδειάζοντας Μαρλόν και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0! Αυτό ήταν και το 100ο γκολ του Πορτογάλου σούπερ στα με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γιουβέντους

Ο Ντιμπάλα τέλειωσε τις όποιες ελπίδες των «νεροβέρντι»

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πιο αργό ρυθμό από το πρώτο. Στην πρώτη καλή του φάση στο 59′, όμως, η Σασουόλο μείωσε. Λοκατέλι και Ρασπαντόρι συνδυάστηκαν άψογα και ο δεύτερος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1! Πέντε λεπτά αργότερα η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να απαντήσει, αλλά το φαλτσαριστό σουτ του Κιέζα πέρασε άουτ. Ωστόσο, στο 66′ η «γηραιά κυρία» πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Κουλουσέφσκι έβγαλε την κάθετη στην κόντρα για τον Ντιμπάλα κι ο Αργεντινός έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Κονσίλι για το 3-1! Μάλιστα και αυτός, όπως και ο Κριστιάνο έφτασε τα 100 τέρματα με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Στο 74′ ο Ντιμπάλα προσπάθησε να σκοράρει ξανά με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κονσίλι έδιωξε. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Κριστιάνο συνέκλινε και σούταρε από τα αριστερά, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο ματς με το 3-1 να μένει μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Με τη νίκη αυτή η Γιουβέντους έφτασε τους 72 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση, στο -1 από την τέταρτη Νάπολι και στο -2 από Μίλαν και Αταλάντα. Από την άλλη η Σασουόλο έμεινε στους 56 βαθμούς και την 8η θέση. Οι «νεροβέρντι» είναι πλέον στο -2 από τη Ρόμα και την τελευταία θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Τόλγιαν (56′ Κίριχες), Μαρλόν, Φεράρι, Κυριακόπουλος (77′ Ροτζέριο), Λοκατέλι, Ομπιάνγκ (56′ Λόπεθ), Τραορέ (56′ Ντεφρέλ), Μπεράρντι, Μπόγκα (77′ Τζούρισιτς), Ρασπαντόρι.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Μπουφόν, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουλουσέφσκι, Αρτούρ (61′ Μπεντανκούρ), Ραμπιό, Κιέζα (81′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα (81′ ΜακΚένι), Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ