ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η… κηδεία της Μπαρτσελόνα έγινε με χορηγό τη Λεβάντε (vid)

H Μπαρτσελόνα πέταξε και την τελευταία της ελπίδα για το πρωτάθλημα καταφέρνοντας να μην νικήσει (3-3) τη Λεβάντε.

Η… κηδεία της Μπαρτσελόνα έγινε με χορηγό τη Λεβάντε (vid)

H «λευκή» ισοπαλία πριν μερικά 24ωρα στο Καμπ κόντρα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο ουσιαστικά πετσόκοψε τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πλέον έχει μπροστά της τρία παιχνίδια, καλείται να κάνει το χρέος της και να περιμένει. Το πρώτο από αυτά πραγματοποιήθηκε απόψε στην έδρα της Λεβάντε. Οι «Μπλαουγκράνα» ήθελαν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν στη κορυφή με παιχνίδι παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να ασκήσουν ένα είδος πίεσης στις ομάδες της Μαδρίτης, οι οποίες αγωνίζονται μέσα στην εβδομάδα.

Η Λεβάντε ήταν ίσως η κατάλληλη ομάδα που έψαχνε αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα. Ένας βατός αντίπαλος, που εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Κούμαν θα κατάφερνε να ξεκλειδώσει. Από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης οι Καταλανοί έδειξαν τις προθέσεις τους. Πίεση ψηλά, κερδισμένες μπάλες και αμέσως… μια ανάσα από το γκολ. Μόλις στο 2′ ο Πέδρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του, μιας και το σουτ του νεαρού πέρασε μόλις άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο χαφ της Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε θέση βολής όμως κερδήθηκε από τον Αιτόρ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Μέσι Μπαρτσελόνα Λεβάντε

Όσα δεν κατάφερε να πετύχει ο Ισπανός μέσος έκανε μια και καλή ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο 25′ έδωσε τη λύση στην ομάδα ανοίγοντας το σκορ με πανέμορφο γυριστό σουτ. Ο Μέσι πάτησε περιοχή, η σέντρα του Άλμπα έσπασε σε πλάτη παίκτη της Λεβάντε και κατέληξε στο πόδι του Αργεντινού. Εκείνος χωρίς πολύ σκέψη… ζωγράφισε γράφοντας το 29ο τέρμα του στη φετινή Λα Λίγκα. Στο 34′ οι Καταλανοί διπλασίασαν το προβάδισμά τους με τον Πέδρι να βρίσκει δίχτυα στην τρίτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Ο 18χρονος έγινε αποδέκτης της πάσα του Ντεμπελέ και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Διπλό σοκ για την Μπαρτσελόνα – Έδωσε τη λύση ο Ντεμπελέ

Στο δεύτερο μέρος οι Καταλανοί μπήκαν κάπως χαλαροί και όπως αποδείχθηκε το πλήρωσαν. Στο 55′ η Λεβάντε βρήκε τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Μιραμόν σέντραρε στην καρδιά της περιοχής της Μπαρτσελόνα, ο Μελέρο πήρε τη κεφαλιά και μείωσε σε 2-1. Σαν να μην έφθανε αυτό και χωρίς να καταλάβει τίποτα η ομάδα του Κούμαν λίγα λεπτά μετά δέχθηκε ακόμη ένα γκολ.

Τα δύο απανωτά τέρματα ξύπνησαν για τα καλά τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά μετά την ισοφάριση ήρθε η ώρα του Ντεμπελέ να μιλήσει στο παιχνίδι. Ο Γάλλος πάτησε την αντίπαλη περιοχή και χωρίς να χάσει χρόνο επιχείρησε το δυνατό σουτ γράφοντας το 2-3. Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι όμως υπολόγιζε χωρίς τον Σέρχιο Λεόν. Ο Ισπανός επιθετικός στο 83′ νίκησε τον Πικέ και έφερε ξανά το παιχνίδι στην ισοπαλία. To σκορ διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα τέθηκε εκτός κούρσας του πρωταθλήματος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ