ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Μπορούμε ακόμα το πρωτάθλημα – Δε ξέρω τι πάθαμε»

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στην Λεβάντε ήταν καταδικαστική. Ο Ρόναλντ Κούμαν βέβαια συνεχίζει να πιστεύει στο πρωτάθλημα.

Κούμαν: «Μπορούμε ακόμα το πρωτάθλημα – Δε ξέρω τι πάθαμε»

Η Μπαρτσελόνα πήγαινε στη Βαλένθια για το «διπλό» παραμονή στη διεκδίκηση του τίτλου και πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια. Οι Καταλανοί κατάφεραν γιατί περί κατορθώματος μιλάμε να φέρουν ισοπαλία 3-3 με τη Λεβάντε. Το αποτέλεσμα αυτό θέτει την παρέα του Μέσι εκτός μάχης του τίτλου εκτός βέβαια και αν Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης βγάλουν και αυτές τα… μάτια τους. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν τις τελευταίες ώρες βιώνει ασφυκτική πίεση, ωστόσο με τις δηλώσεις του έδειξε να μην ανησυχεί για το μέλλον του.

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμη όμως ο Κούμαν θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μια δήλωση βέβαια που γίνεται περισσότερο για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και όχι να ειπωθεί ρεαλιστικά.

Ακολούθησε μας και στην επίσημη σελίδας μας στο Instagram

Κούμαν

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη. Αφήσαμε την Λεβάντε να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Οι προπονητές αμφισβητούνται πάντα, αλλά το καταλαβαίνω αυτό. Είναι πολύ περίπλοκη κατάσταση τώρα. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ περίπλοκο. Ως προπονητής είμαι υπεύθυνος για αυτό που έγινε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Κούμαν: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι πάθαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

«Αναρωτιέμαι επίσης τι συνέβη γιατί στο ημίχρονο μιλήσαμε για την ένταση του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο είδα ότι η ένταση μειώθηκε. Είμαι λυπημένος. Προηγηθήκαμε με δύο γκολ. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να προετοιμαστούμε για τους επόμενους δύο αγώνες και την επόμενη σεζόν. Αλλά πρώτα, πρέπει να σκεφτούμε το αποψινό αποτέλεσμα. Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με λιγότερη ένταση και όταν είσαι λιγότερο επικίνδυνος τα πράγματα δυσκολεύουν. Στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα δεν ήταν στην ημέρα της. Τα τρία γκολ που δεχθήκαμε σε 45 λεπτά είναι αρκετά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ