ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ο Τζέραρντ μαθαίνει τα μυστικά της επιτυχίας του Σερ Άλεξ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως έχει δεχτεί αρκετές συμβουλές από τον... αιώνιο αντίπαλο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για το πως θα πετύχει ως προπονητής.

Ο Τζέραρντ μαθαίνει τα μυστικά της επιτυχίας του Σερ Άλεξ!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της, σύντομης, προπονητικής του καριέρας. Μέσα σε μόλις τρία χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει την σύγχρονη ιστορία της Ρέιντζερς. Όταν την ανέλαβε βρισκόταν πλέον στη «σκιά» της Σέλτικ, που έκανε ό,τι ήθελε στη Σκωτία. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρούσε εννιά σερί πρωταθλήματα. Η έλευση του Άγγλου τεχνικού, όμως, άλλαξε τα πάντα. Οι «προτεστάντες» με μια απίθανη σεζόν κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από μια 10ετία. Μάλιστα, ο τίτλος ενδέχεται να έρθει και χωρίς καμία ήττα, εφόσον δεν ηττηθούν σε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Τζέραρντ, πάντως, έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει ένα όνομα στην προπονητική. Βέβαια, έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του, προτού τα καταφέρει. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην «Guardian», παίρνει συμβουλές από τους καλύτερους. Κι όπου καλύτεροι βάλτε το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Της «Νέμεσις» του, δηλαδή, για όσα χρόνια αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ. Βέβαια, τότε ο Άγγλος ήταν ο εμβληματικός αρχηγός των «Κόκκινων», ενώ ο Σκωτσέζος ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τζέραρντ

Τζέραρντ: «Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές με τον Φέργκιουσον»

Ο Σερ Άλεξ πρόσφατα είχε αποθεώσει τον Τζέραρντ για τις ικανότητες του στην προπονητική. Παρά το γεγονός ότι είναι αντίπαλοι τρέφουν τεράστιο σεβασμό ο ένας στον άλλον. Ο Άγγλος τόνισε πως έχουν μιλήσει κάποιες φορές στο τηλέφωνο, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε από την αγωνιστική δράση. Παρότι ήταν αντίπαλοι για αρκετά χρόνια, ο Σκωτσέζος θρύλος του έχει δώσει αρκετές συμβουλές όσον αφορά την προπονητική. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν συμφωνήσει με την πρώτη ευκαιρία να τα πουν κι από κοντά.

«Θα σας πω ένα μυστικό: Έχω μίλησε κάποιες φορές μαζί του στο τηλέφωνο. Απ’ όταν σταμάτησα αφήσαμε την κόντρα μας πίσω και μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο, για να ανταλλάξουμε ιδέες. Κυρίως είχε να κάνει με ερωτήσεις για τη διαχείριση της Ρέιντζερς. Ήταν εκπληκτικός στις συζητήσεις μας. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να καθίσουμε και να πιούμε έναν καφέ μαζί. Συμφώνησε σε αυτή την ιδέα και αυτό είναι εξαιρετικό από τη μεριά του, αφού δεν χρειάζεται καν να μου διαθέσει τον χρόνο του, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε αντίπαλοι. Ωστόσο, αυτό δείχνει τι τύπος ανθρώπου είναι. Δεν είναι απλά ο εμβληματικός προπονητής που όλοι ξέρουμε», ανέφερε ο Τζέραρντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ