ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ατλέτικο φτιαγμένη για δύσκολα… και τίτλο (vid)

Η Ατλέτικο ζορίστηκε ιδιαίτερα στο τέλος όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ Σοσιεδάδ και να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη με 2-1.

Ατλέτικο φτιαγμένη για δύσκολα… και τίτλο (vid)

Να εκμεταλλευτεί την αυτοκτονία της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεβάντε ήθελε απόψε η Ατλέτικο. Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος υποδέχθηκε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι – τελικός για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Με νίκη οι «Ροχιμπλάνκος» πατούσαν γερά στη κορυφή δύο στροφές πριν το μεγάλο φινάλε. Απέναντι στους Μαδριλένους η πάντα επικίνδυνη φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ, μια ομάδα που έχει αποδείξει τη ποιότητα της τη τρέχουσα σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν… με το μαχαίρι στα δόντια. Γιορέντε, Καράσκο, Σουάρες και Κορέα προκάλεσαν ασφυξία στους Βάσκους δημιουργώντας συνεχόμενες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Τελικά το ρόδι… έσπασε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καράσκο να ολοκληρώνει θετικά την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα πόδια του Μάρκος Γιορέντε. Ο Ισπανός χαφ χάρισε απλόχερα άλλη μία τελική πάσα στους συμπαίκτες του ξεκλειδώνοντας έτσι την άμυνα της Σοσιεδάδ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ατλέτικο Σοσιεδάδ

Το τέρμα του Καράσκο απομάκρυνε το άγχος των γηπεδούχων και ταυτόχρονα αύξησε την πίεση μπροστά από την εστία της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι Μαδριλένοι βρήκαν εκ νέου δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν ο Κορέα αυτός που κούνησε το… διχτάκι με τον Αργεντινό να γράφει με ωραίο πλασέ το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται ουσιαστικά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες από πλευράς τους.

Αγχώθηκε η Ατλέτικο όμως κράτησε το προβάδισμα

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο κοίταξε περισσότερα τα μετόπισθεν δίνοντας παράλληλα τη μπάλα στους φιλοξενούμενους. Οι Βάσκοι προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία πιέζοντας περισσότερο από τις πτέρυγες. Η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ωστόσο δεν έδινε περιθώρια για κάτι τέτοιο. Εκτός από αυτό όμως η Ατλέτικο είχε σε εξαιρετική ημέρα και τον τερματοφύλακα της, Γιαν Όμπλακ. Ο Σλοβένος φώναξε παρών όπου χρειάστηκε. Σύμμαχος του στην μεγαλύτερη φάση της Σοσιεδάδ και το κάθετο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο 2-1 στο 80′ όμως Όμπλακ και δοκάρι της στέρησαν την ευκαιρία.

Τρία λεπτά αργότερα όμως οι Βάσκοι πήραν αυτό που άξιζαν. Ο Θουμπέλτια με κοντινό πλασέ νίκησε τον Όμπλακ και την άμυνα της Ατλέτικο μειώνοντας σε 2-1. Μοιραία το τελευταίο μέρος απέκτησε έντονο χαρακτήρα με την Σοσιεδάδ να αναζητά την ισοφάριση. Η Ατλέτικο έπαιξε άμυνα έμεινε όρθια και εν τέλει πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ