ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Ρεάλ… άλωσε τη Γρανάδα και το κυνήγι συνεχίζεται (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της, επικράτησε εύκολα της Γρανάδα (1-4) και συνέχισε να φλερτάρει με την κορυφή.

Η Ρεάλ… άλωσε τη Γρανάδα και το κυνήγι συνεχίζεται (vid)

H χθεσινή νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη αύξησε την πίεση στη «Βασίλισσα». Η Ρεάλ το βράδυ της Πέμπτης φιλοξενήθηκε από τη Γρανάδα με την ομάδα του Ζιντάν να έχει στόχο μονάχα τη νίκη. Οι Μαδριλένοι παρά τις πολλές απουσίες τους έπρεπε να φύγουν με το «τρίποντο» την επαρχία του ισπανικού νότου προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Το κίνητρο στην αναμέτρηση μονόπλευρο, με τη Γρνάδα ουσιαστικά να περιμένει το τέλος της σεζόν. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που εξαρχής έδειξαν διάθεση να ψάξουν το γκολ. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ανήκε στη «Βασίλισσα». Η ομάδα του Ζιντάν στο 13′ έφθασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Μπενζεμά απομακρύνθηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα της Γρανάδα, Σίλβα. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο έμπειρος κίπερ δεν μπόρεσε να πράξει αντιστοίχως και στη προσπάθεια του Μόντριτς.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ρεάλ

Ο Κροάτης μέσος πάτησε περιοχή, έγινε κάτοχος της μπάλας από την εκπληκτική πάσα του 19χρονου Γκουτιέρες και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι με τη Γρανάδα να παραμένει ακίνδυνη. Μοιραία η παθητική στάση των γηπεδούχων πληρώθηκε με ακόμη ένα γκολ πριν την ανάπαυλα. Οι Μαδριλένοι στο 46′ βρήκαν την ευκαιρία και απλούστευσαν τα πράγματα σκοράροντας με τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κουβάλησε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και… απασφάλισε στέλνοντας τη στην γωνία του Σίλβα.

Πάλεψε η Γρανάδα, το καθάρισε η Ρεάλ

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε τον ρυθμό κοιτώντας πρώτα τα μετόπισθεν. Οι παίκτες του Ζιντάν έδωσαν τη μπάλα στη Γρανάδα περιμένοντας να βρουν τους χώρους για να βγουν σε ιδανικές αντεπιθέσεις. Από πλευράς γηπεδούχων Ματσίς και Μολίνα προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους ωστόσο φάνηκε να μην έχουν συμπαραστάτες. Μέχρι το 70′ η Γρανάδα παρέμενε μακριά από την εστία του Κουρτουά. Στο επόμενο λεπτό όμως ήρθε η στιγμή της μείωσης του σκορ. Ο Σουάρες πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ με τον Κουρτουά να αποκρούει. Στη συνέχεια της φάσης ο Μολίνα πήρε το ριμπάουντ και με ψυχραιμία έγραψε το 1-2.

Τρία λεπτά αργότερα οι Μαδριλένοι βρήκαν απάντηση και πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στον αγώνα. Ο Αζάρ βρέθηκε στη περιοχή εκμεταλλευόμενος την άψογη πάσα του Μόντριτς. Ο Βέλγος σταρ γύρισε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στο πέναλτι και κει ο προωθημένος Οντριοθόλα με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1. Στο 77′ ήταν η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να συμμετάσχει ουσιαστικά στον αγώνα. Ο Γάλλος φορ άρπαξε το δώρο που του έδωσε ο Σίλβα και με σουτ αρκετά έξω από τη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ