ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ματς μαγεία, Τόρες… τρομοκρατία! (vid)

Ο Φεράν Τόρες έκανε μυθικά πράγματα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και με χατ-τρικ οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ (4-3).

Ματς μαγεία, Τόρες… τρομοκρατία! (vid)

Μόνο μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το παιχνίδι του «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Μαγεία. Όπως αντίστοιχα και μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που έκανε ο Φεράν Τόρες στη Νιούκαστλ. Τρομοκρατία. Ο Ισπανός εξτρέμ με χατ τρικ (μυθικό τακουνάκι στο πρώτο γκολ) έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των «ανθρακωρύχων» και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στο διπλό (4-3), δείχνοντας στον Πεπ Γκουαρντιόλα πως μπορεί να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα για τον τελικό του Champions League (29/5). Πάλεψαν όσο μπορούσαν οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν για την… τιμή των όπλων.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πρώτο ημίχρονο σαν να έπαιζαν… πόλο

Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8 έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ζεσούς έκλεψε την μπάλα από λάθος του Ντάμετ, αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα οι «πολίτες» απείλησαν ξανά Ο Κανσέλο σέντραρε από τα αριστερά και ο Τόρες μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά αυτή πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Νιούκαστλ ξεκίνησε να… ξεθαρρεύει στο ματς και στο 25′ ο Γουόκερ έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ζοέλιντον. Ωστόσο, στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ. Από το κόρνερ του Ρίτσι, ο Κραφθ νίκησε τους πάντες στον αέρα κι έκανε το 1-0!

Μάλιστα, η ομάδα του Στιβ Μπρους ενέτεινε κι άλλο την πίεση της και δέκα λεπτά αργότερα «άγγιξε» ξανά το γκολ. Ο Σέλβι εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κάρσον. Ό,τι δεν κατάφερε η Νιούκαστλν εκείνη τη στιγμή το πέτυχε η Σίτι στο 39′. Ο Κανσέλο σούταρε από πλάγια αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Μέρφι και κατέληξε στη γωνία του Ντουμπράβκα για το 1-1!

Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασαν και στην ολική ανατροπή. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκουντογκάν, ο Τόρες με απίθανο εναέριο τακουνάκι έκανε το 2-1 για τη Σίτι! Το ημίχρονο, όμως, έκρυβε κι άλλες συγκινήσεις. Κι αυτό γιατί στις καθυστερήσεις του, η Νιούκαστλ βρήκε την ισοφάριση. Ο Άκε ανέτρεψε τον Ζοέλιντον στην περιοχή και ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε την παράβαση. Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα κι έκανε το 2-2!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τόρες

Το γύρισε μόνος του σ’ ένα δίλεπτο ο Τόρες

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον φρενήρη ρυθμό του πρώτο. Μάλιστα, η Νιούκαστλ λίγο έλειψε να πάρει ξανά προβάδισμα στο 54΄. Έπειτα από κόρνερ του Ρίτσι, ο Φερνάντεζ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε προς την εστία, αλλά ο Γουόκερ έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χρειάστηκε η επέμβαση του Κάρσον σε δυνατό σου του Μέρφι για να κρατήσει το 2-2. Ωστόσο, στο 62′, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς. Ο Γουίλοκ ανατράπηκε από τον Γουόκερ και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Κάρσον απέκρουσε το πέναλτι του Άγγλου άσου, αλλά ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το 3-2!

Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, άντεξε μόλις δύο λεπτά. Ο Ζεσούς μπήκε στην περιοχή από δεξιά κι έκανε το γύρισμα για τον Τόρες που με προβολή ισοφάρισε σε 3-3! Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 66′ έκανε την ολική ανατροπή για τους «πολίτες». Ο Κανσέλο έκανε το σουτ από μακριά, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και ο Ισπανός με βολέ έκανε το 4-3! Από το γκολ κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το ρυθμό κι έφτασαν άνετα στη νίκη.

Με το τρίποντο αυτό η Σίτι έφτασε τους 83 βαθμούς σε 36 αγωνιστικές, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Νιούκαστλ έμεινε στους 36 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, παίζοντας ουσιαστικά για την… τιμή των όπλων, αφού ήδη έχει σωθεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντουμπράβκα, Μέρφι, Κραφθ, Φερνάντεζ (88′ Γκέιλ), Ντάμετ, Ρίτσι (84′ Λόνγκσταφ), Γουίλοκ, Σέλβι, Αλμιρόν, Σεντ-Μαξιμίν, Ζοέλιντον (84′ Λιούις).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Κάρσον, Γουόκερ, Γκαρσία, Άκε, Κανσέλο (74′ Μεντί), Ρόντρι, Σίλβα, Γκουντογκάν, Τόρες, Στέρλιγνκ, Ζεσούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ