ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μία «δαιμονισμένη» Λίβερπουλ άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Η ανώτερη για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού Λίβερπουλ κέρδισε με 4-2 εκτός έδρας τη Γιουνάιτεντ και έβαλε πλώρη για την τετράδα.

Μία «δαιμονισμένη» Λίβερπουλ άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξένησε την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι» ήταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και το έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα, με συνέπεια να επικρατήσει με 4-2. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια που η Λίβερπουλ «κέρδισε» εκτός έδρας τους «κόκκινους διαβόλους».

Έτσι, η ομάδα του Κλοπ έφτασε τους 60 βαθμούς και με 3 αγώνες να της μένουν χρειάζεται το απόλυτο για να τερματίσει στην τετράδα. Θυμίζουμε ότι η 3η Λέστερ και η 4η Τσέλσι αγωνίζονται μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική και μετρούν ένα αγώνα περισσότερο. Ας σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στη 2η θέση με 70 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό με καλό ρυθμό. Ένα τραγικό λάθος του Άλισον λίγο έλειψε να κοστίσει στην ομάδα του στο 5ο λεπτό αλλά ο Καβάνι δε λειτούργησε ψύχραιμα και αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ουσιαστικά στην δεύτερη της ευκαιρία, η Γιουνάιτεντ πέτυχε το 1-0. Ειδικότερα, από την αριστερή πλευρά, βρήκε ένα ρήγμα. Ο Μπρούνο σούταρε και ο Φίλιπς στην προσπάθειά του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ.

Οι «κόκκινοι» κυκλοφορούσαν τη μπάλα αλλά έχαναν αρκετές μονομαχίες και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Η πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από τα πόδια του Άρνολτ αλλά ο Ζότα που πετάχτηκε δε ξεπέρασε το εμπόδιο του Χέντερσον.

Ολική ανατροπή μέσα σε 10 λεπτά

Η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι στο 27ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Μπαγί στον Φίλιπς. Ωστόσο, ο Τέιλορ αφού αξιοποίησε τη βιντεοδιαιτησία πήρε πίσω την απόφασή του παρά τις διαμαρτυρίες των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ πίεζε και κέρδισε συχνά τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο. Τη διαφορά τελικά για τους «κόκκινους την έκαναν οι στημένες φάσεις. Ειδικότερα, αρχικά στο 34΄μετά από ένα κόρνερ ο Φίλιπς σούταρε και ο Ζότα με τακουνάκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων ήταν στα ύψη και έκανε την ολική ανατροπή στο 45+3. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ, ο Φιρμίνο με κεφαλιά εκτέλεσε τον Χέντερσον για το 2-1.

Ένα αλλοπρόσαλλο 2ο 45λεπτο

Η ομάδα του Κλοπ ξεκίνησε στο 2ο ημίχρονο όπως τέλειωσε στο πρώτο. Με γκολ δηλαδή. Η πίεση ψηλά απέφερε το 3-1. Αρχικά ο Φρεντ και στη συνέχεια ο Σο έχασαν τη μπάλα στην περιοχή του Χέντερσον. Ο Άρνολντ σούταρε μέσα από τον περιοχή και μετά την ασταθή απόκρουση του Άγγου, ο Φιρμίνο σημείωσε το 2ο γκολ του στο ματς.

Η Λίβερπουλ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας μεγαλύτερη φρεσκάδα. Έτσι, στο 60ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-1 μετά από κλέψιμο και πλασέ του Ζότα που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ μείωσε σε 3-2. Ειδικότερα, αφού απορρόφησε το πρέσινγκ βρήκε κενούς χώρους και ο Ράσφορντ μετά από κάθετη του Καβάνι σημείωσε το 3-2 με ψύχραιμο πλασέ.

Ξαφνικά, η Λίβερπουλ βρισκόταν στα σχοινιά. Χάρη σε 2 μπλοκ στη μικρή περιοχή από τον Φίλιπς και τον Γουίλιαμς, μάλιστα, γλίτωσε την ισοφάριση.

To παιχνίδι είχε πάρει μία άγρια ομορφιά στο τέλος με απανωτά λάθη και πολλά φάουλ και από τις 2 ομάδες. Τελικά, το καθοριστικό γκολ πέτυχε ο Σαλάχ στο 90ο λεπτό, καθώς στην κόντρα επίθεση ολομόναχος πλάσαρε υποδειγματικά για το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ