ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Χωρίς Champions League, ο Κριστιάνο θα γυρίσει στη Γιουνάιτεντ!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα σκεφτεί σοβαρά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον η Γιουβέντους δεν βγει στο Champions League, σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Χωρίς Champions League, ο Κριστιάνο θα γυρίσει στη Γιουνάιτεντ!»

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Όχι γιατί το συμβόλαιο του λήγει άμεσα, αφού η συμφωνία των δύο πλευρών είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Απλά η κατάσταση στη «γηραιά κυρία» φαίνεται πως έχει αρχίσει να επηρεάζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο ίδιος, πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Για κάποιους είναι και ο καλύτερος που έχει περάσει από το άθλημα. Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του (35 γκολ σε 42), η σεζόν για την ομάδα του Τορίνο έχει εξελιχθεί σε μια καταστροφή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Παρότι έχει τον Κριστιάνο στη σύνθεση της η Γιουβέντους έχει απωλέσει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα έπειτα από εννιά σερί κατακτήσεις. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπετε, η «γηραιά κυρία» κινδυνεύει να χάσει και το «τρένο» της τετράδας. Κάτι που θα σημάνει και την απουσία της από το Champions League της ερχόμενης σεζόν. Ήδη, έχει αναπτυχθεί αρκετά μεγάλη φημολογία περί αποχώρησης του, εφόσον συμβεί αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αν η ιταλική ομάδα δεν προκριθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Πορτογάλος ενδέχεται να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

«Ο Κριστιάνο σίγουρα θα ψάξει για μια νέα πρόκληση»

Οι δυο τους αγωνίστηκαν για ένα διάστημα ως συμπαίκτες στους «κόκκινους διαβόλους». Οπότε ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός γνωρίζει τον τρόπο σκέψεις του Κριστιάνο. Στη στήλη που διατηρεί στην «Betfair», ο ίδιος τόνισε πως χωρίς Champions League η Γιουβέντους θα μπει σε μπελάδες και είναι η μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ να κινηθεί για τον Πορτογάλο. Βέβαια, ο Μπερμπάτοφ επισήμανε πως το σίγουρο είναι ότι ο Κριστιάνο θα ψάξει για μια νέα πρόκληση. Τέλος, δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως μια πιθανή ομάδα για το μέλλον του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του.

«Η Γιουβέντους έχει μπει σε μπελάδες και μπορεί να μη βγει στο Champions League. Αν αυτό συμβεί, θεωρώ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δείξει ενδιαφέρον για την επιστροφή του. Είναι 36 χρονών, αλλά είναι σε τρομερή κατάσταση, οπότε δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ. Πάντως, πιστεύω ότι θα ψάξει για μια νέα πρόκληση, όπως έκανε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Ίσως να θελήσει να πάει σε μια ομάδα και να αποδείξει ξανά τον εαυτό του ή να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ για μια ή δύο σεζόν. Βέβαια, η Σπόρτινγκ μόλις πήρε το πρωτάθλημα, οπότε είναι κι αυτή μια πιθανότητα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ