Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίγουροι στη Γιουνάιτεντ για Σάντσο το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίγουροι στη Γιουνάιτεντ για Σάντσο το καλοκαίρι!

Ο Τζέιντον Σάντσο δύσκολα θα μείνει στη Ντόρτμουντ και στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουροι ότι θα φοράει τη φανέλα της ομάδας το καλοκαίρι.

15.05.2021 | 17:07

Μόλις πέρσι το καλοκαίρι ο Τζέιντον Σάντσο έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Ντόρτμουντ. Ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν έτοιμος για… μετακόμιση. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί μπλόκαραν τη μεταγραφή του. Δεν ήθελαν να τον χάσουν ενόψει της φετινής σεζόν. Έτσι, αρνήθηκαν κάθε πρόταση των «Κόκκινων Διαβόλων» και πέτυχαν εντέλει να τον κρατήσουν στη Γερμανία. Βέβαια, αυτό είχε αντίκτυπο στις εμφανίσεις του στην αρχή της χρονιάς. Ο Άγγλος εξτρέμ δε θύμιζε τον παίκτη που εντυπωσίαζε πέρσι και η Ντόρτμουντ δεν «πατούσε» ούτε αυτή καλά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ωστόσο, με την έλευση του 2021 επέστρεψε και ο παλιός καλός Σάντσο. Ο ίδιος μετράει πλέον 16 γκολ και 19 ασίστ σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας απίθανες εμφανίσεις. Μάλιστα, μαζί με τον Χάαλαντ οδήγησαν τους Βεστφαλούς στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας κάνοντας «σμπαράλια» την άμυνα της Λειψίας. Τα όσα κάνει έχουν ξαναφέρει στην… πόρτα του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, σύμφωνα με τον Πάτρικ Μπέργκερ, δημοσιογράφο της γερμανικής «Sport».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν τον δίνει… τζάμπα τον Σάντσο η Ντόρτμουντ

Όπως αναφέρει σε Tweet του, η Γιουνάιτεντ ήδη συζητάει με την πλευρά του παίκτη. Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχει ακόμα μιλήσει με την Ντόρτμουντ. Η κατάσταση θυμίζει λίγο τα όσα συνέβησαν πέρσι. Αυτή τη φορά, όμως, η κατάληξη ενδέχεται να είναι διαφορετική. Εδώ και καιρό είναι γνωστή η συμφωνία κυρίων ανάμεσα στους Βεστφαλούς και τον Σάντσο για να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Βέβαια, αυτό θε πρέπει να γίνει με το αζημίωτο. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει ο Μπέργκερ, η γερμανική ομάδα θέλει τουλάχιστον 85 με 90 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σαφέστατα, το ποσό αυτό μόνο μικρό δεν είναι για τη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, είναι αρκετά μικρότερο από τα 120 εκατ. ακατέβατα που ζητούσαν πέρσι οι Βεστφαλοί. Μάλιστα, με κάποιες διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να πέσει ακόμα περισσότερο. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος ο Σάντσο θέλει να αγωνιστεί για τους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «Eurosport». Εφόσον και οι δύο πλευρές θέλουν, τότε δύσκολα μπορεί να χαλάσει ο «γάμος».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version