ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Αν θέλει Champions League, να φύγει από την Μπάρτσα ο Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να κυνηγήσει το Champions League, σύμφωνα με τον Αργεντινό θρύλο, Μάριο Κέμπες.

«Αν θέλει Champions League, να φύγει από την Μπάρτσα ο Μέσι»

Άπαντες στην Μπαρτσελόνα περιμένουν με αγωνία με τον Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι. Όταν δηλαδή ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα». Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι Καταλανοί θέλουν να παραμείνει ο Αργεντινός. Άλλωστε, είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία τους. Πρώτος σε συμμετοχές, πρώτος σκόρερ, όλα τα ρεκόρ του δικά του είναι. Είναι σταθερά ο ηγέτης του συλλόγου και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Κανείς στην ισπανική ομάδα δεν μπορεί να σκεφτεί το ρόστερ της χωρίς τον 34χρονο σούπερ σταρ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Από το 2004 που έκανε την πρώτη του συμμετοχή, μέχρι και σήμερα ο Μέσι δεν έχει φορέσει άλλη φανέλα. Το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν «κοπάσει» αρκετά. Τίποτα δεν βγαίνει προς τα έξω. Βέβαια, είναι σίγουρο πως ο Αργεντινός θέλει ένα δυνατό ρόστερ γύρω του. Να έχει παίκτες που θα τον βοηθήσουν να κυνηγήσει το Champions League. Κάτι που σύμφωνα με τον Αργεντινό θρύλο, Μάριο Κέμπες, δεν πρόκειται να το έχει στην Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέσι

«Γκουαρντιόλα, Παρί ή Μπάγερν πρέπει να διαλέξει ο Μέσι»

Ο κάτοχος του Μουντιάλ του 1978 μίλησε στην «Sports Bild», με την «AS» να μεταφέρει τα λεγόμενα του, και αναφέρθηκε στον Μέσι. Όπως τόνισε, ο συμπατριώτης του νιώθει άνετα στην Μπαρτσελόνα, αλλά είναι δύσκολο να κυνηγήσει το Champions League με αυτήν. Για τον Κέμπες, ο 33χρονος σούπερ σταρ έχει τρεις ουσιαστικά επιλογές αν θέλει το τρόπαιο. Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου είναι οι ομάδες στις οποίες πρέπει να πάει ο Μέσι για να πετύχει, σύμφωνα με τον ίδιο. Ωστόσο, οι Βαυαροί, όπως ανέφερε δύσκολα θα δώσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του.

«Ο Μέσι είναι διαλυμένος. Νιώθει πολύ άνετα στην Μπαρτσελόνα, αλλά καταλαβαίνει πως οι πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League μαζί της είναι λίγες. Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα αποκλείεται πολύ νωρίς στη διοργάνωση. Παράλληλα, έχει αρκετές δυσκολίες να χτίσει μια ισχυρή ομάδα που θα κερδίζει, λόγω των οικονομικών συνθηκών. Για να κερδίσει πρέπει να συναντηθεί ξανά με τον Γκουαρντιόλα ή να πάει στην Παρί ή την Μπάγερν. Είναι ομάδες που είτε έχουν τα χρήματα ή τους παίκτες για να πετύχουν. Βέβαια, στην Μπάγερν σκέφτονται με το κεφάλι και όχι με τα πορτοφόλια τους και δεν θα πλήρωναν ποτέ τόσα χρήματα», είπε ο Κέμπες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ