ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Η Ατλέτικο είδε τις πύλες της κολάσεως αλλά βγήκε ζωντανή (vid)

H Ατλέτικο είδε τον τίτλο να γλιστράει μέσα από τα χέρια της αλλά με μία απίθανη ανατροπή νίκησε με 2-1 την Οσασούνα και έμεινε στην κορυφή.

Η Ατλέτικο είδε τις πύλες της κολάσεως αλλά βγήκε ζωντανή (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Οσασούνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Σε ένα δραματικό παιχνίδι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από τον παράδεισο στην κόλαση και στη συνέχεια έκανε την αντίθετη διαδρομή μέσα σε 30 λεπτά. Η λύτρωση ήρθε από τον Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος σκόραρε το τελικό 2-1, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται αρχικά πίσω στο σκορ.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης αν και νίκησε με 1-0 την Μπιλμπάο έμεινε 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα έχασε από την Θέλτα με 2-1 και έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου και μαθηματικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ατλέτικο να χάνει σωρεία ευκαιριών στο 1ο ημίχρονο. Η νευρικότητα άρχισε να την καταβάλει στην επανάληψη και όλα έδειχναν να καταρρέουν μετά το γκολ Μπούντιμιρ. Ωστόσο, σε μία έκθεση ψυχικών αποθεμάτων, οι «ροχιμπλάνκος» ξέφυγαν από τα σχοινιά και θέλουν πια καλύτερο ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρεάλ στη τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσουν τη La Liga.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Ατλέτικο από το πρώτο λεπτό μπήκε φουριόζα με διάθεση να πιέσει για ένα γκολ. Έτσι, βρέθηκε μία ανάσα από το 1-0 στο 9΄, με τον Σουάρεζ να μην μπορεί να νικήσει τον Ερέρα. Ο Ουρουγουανός είχε και 2η ευκαιρία στο 14ο λεπτό φεύγοντας στο χώρο αλλά από πλάγια θέση, το σουτ του είχε ίδια κατάληξη.

Η Οσασούνα παρόλο που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Έτσι, η Ατλέτικο είχε απέναντι της συνεχώς μία οργανωμένη άμυνα.

Ο Σουάρεζ εξελισσόταν σε μοιραίο στο πρώτο 20λεπτο, καθώς από κοντά σημάδεψε το δοκάρι στην 3η ευκαιρία που έπεσε στα πόδια του. Στο 27ο λεπτό ήταν σειρά του Κορέα να βρεθεί σε θέση για γκολ. Ο Αργεντίνος βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά ο Ερέρα δήλωσε ξανά παρών.

Στο επόμενο λεπτό ο Σουάρεζ με ατομική προσπάθεια πλησίασε ξανά σε ένα τέρμα αλλά το τελείωμά του πέρασε λίγο άουτ. Η μία φάση διαδεχόταν την άλλη, με τον Τρίπιερ να γυρίζει και τον Κόκε να σουτάρει πάνω στα σώματα στο 38ο λεπτό. Η Ατλέτικο είχε νέο δοκάρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαούλ.

Συγκλονιστικό φινάλε με VAR ανατροπές και «δάγκωμα»

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν ακόμη περισσότερο πίσω. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν πολύ περισσότερο να βρουν κενούς χώρους. Στο 59ο λεπτό Σάβιτς σκόραρε μετά από στημένη φάση αλλά το VAR ακύρωσε ορθά το γκολ ως οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Καράσκο να σκοράρει, με τον επόπτη να σηκώνει ορθά την σημαία.

Η ώρα περνούσε και η νευρικότητα αυξανόταν για τους γηπεδούχους. Οι κενοί χώροι ήταν ελάχιστοι από τον άξονα και η Ατλέτικο στην προσπάθειά της να βάλει γκολ άφηνε τεράστιους χώρους πίσω.

Στο 75΄, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το όνειρο του τίτλου μετατρεπόταν σε εφιάλτη. Η Οσασούνα στη μοναδική της ευκαιρία σκόραρε με τον Ομπλακ να αδυνατεί να συγκρατήσει τη κεφαλιά του Μπούντιμιρ.

Η Ατλέτικο έβγαλε ψυχικά αποθέματα και έκανε ένα από τα δύο απαραίτητα βήματα της ανατροπής στο 82ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Φέλιξ με ψηλή μπαλιά βρήκε τον Λόντι, ο οποίος με άψογο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Σιμεόνε έκανε την ολική ανατροπή στο 88ο λεπτό σε ένα συγκλονιστικό φινάλε. Ο Καράσκο γύρισε τη μπάλα στον Σουάρεζ, ο οποίος αυτή τη φορά δε λάθεψε για το 2-1. Η Ατλέτικο κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους, με τα πανηγύρια μετά το τελικό σφύριγμα να είναι έξαλλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ