ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Τότεναμ μπήκε σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ (vid)

Η Τότεναμ παρουσιάστηκε σοβαρή απέναντι στη Γουλβς και πήρε μία σχετικά άνετη νίκη με 2-0 παραμένοντας σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Η Τότεναμ μπήκε σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ (vid)

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχτηκε τη Γουλβς στην έδρα της. Τα «σπιρούνια» με υπομονή κυκλοφόρησαν τη μπάλα και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη με 2-0. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αλλά το δοκάρι στέρησε 3 φορές το γκολ από τους γηπεδούχους.

Έτσι, τα «σπιρούνια» έφτασαν τους 59 βαθμούς στην 6η θέση, 5 πόντους πίσω από την 4η Τσέλσι. Παράλληλα, μετά από 36 αγώνες ισοβαθμούν με την 7η Γουέστ Χαμ και έχουν το πλεονέκτημα για την κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Τότεναμ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με τον Κέιν να δοκιμάζει τα πόδια του από μακριά και να σημαδεύει το δοκάρι. Η ομάδα του Μέισον είχε τον έλεγχο κυκλοφορώντας τη μπάλα στο πρώτο 15λεπτο.

Οι «λύκοι» ήταν καλά οργανωμένοι αμυντικά σε σχηματισμό 4-4-2, με αποτέλεσμα τα «σπιρούνια» να δυσκολεύονται να παίξουν ανάμεσα στις γραμμές.

Η Γουλβς είχε κυρίως παθητικό ρόλο. Ωστόσο, ο Αντάμα Τραορέ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων όταν πατούσε το τούρμπο και από τα πόδια του ξεκίνησε η πρώτη φάση της ομάδας του, με τον Φάμπιο Σίλβα να πλασάρει λίγο άουτ.

Μετά το μισάωρο, άρχισε ο Μπέιλ να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Από μία σέντρα του ξεκίνησε η φάση με τον Σον και τον Πατρίσιο να αποκρούει το σουτ του Νοτιοκορεάτη.

Η Τότεναμ πίεζε για ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Ωστόσο, έπεφτε πάνω στον Κόαντι, ο οποίος σε 2 περιπτώσεις στο 44ο λεπτό έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Τελικά, ο Κέιν πέτυχε το πολυπόθητο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 45΄μετά από κάθετη του Χόιμπιεργκ, προσποιήθηκε και πλάσαρε για το 1-0. Έτσι, έφτασε τα 22 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Καθάρισε» γρήγορα την υπόθεση νίκη

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Γουλβς μπήκε με σκοπό να ισοφαρίσει αλλά η Τότεναμ απείλησε πρώτη στο 50΄με τον Ρεγκιλόν. Τα «σπιρούνια» έχασαν απανωτές ευκαιρίες τρία λεπτά αργότερα. Μετά από κλέψιμο του Άλι, η μπάλα έφτασε στον Κέιν, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Ο Άλι πήρε το ριμπάουντ αλλά βρήκε το άλλο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατρίσιο.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά μετά από 1 ώρα παιχνιδιού. Ειδικότερα, μετά το σουτ του Μπέιλ, ο Χόιμπιεργκ ακολούθησε και πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Πατρίσιο για να γράψει το 2-0.

Η Γουλβς θέλησε να απαντήσει άμεσα με τον Φάμπιο Σίλβα και τον Τραορέ σε λίγα λεπτά αλλά τα τελειώματα τους δεν ήταν ιδανικά. Παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων, το παιχνίδι έσβησε μετά το 80΄, με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ