ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημο «ντου» από Παρί σε Σαλάχ!

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για την αγορά του Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τη «L'Equipe».

Επίσημο «ντου» από Παρί σε Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει βρει και πάλι το χαμόγελό του. Έχει βρει και πάλι την αποτελεσματικότητά του και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο έμπειρος στράικερ βοήθησε όσο μπορούσε τη Λίβερπουλ και στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Ναι μεν μπορεί το τέρμα που να έδωσε τη νίκη να το σημείωσε ο Άλισον Μπέκερ στα… χαμοσέρια. Όμως, ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν εκείνος που είχε φέρει το ματς στα ίσα πολλά λεπτά πιο πριν.

Το… ανέβασμα του Σαλάχ δεν το έχει παρατηρήσει μόνο η διοίκηση της Λίβερπουλ που θέλει να ανανεώσει μαζί του τη συνεργασία της. Κάτι παρόμοιο προσπαθούν να κάνουν και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα καταθέσουν στους Άγγλους επίσημη πρόταση αγοράς του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, όπως έκανε γνωστό με το ρεπορτάζ της η «L’equpe»! Μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους του έμπειρου επιθετικού!

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Η Παρί θέλει Σαλάχ, γιατί...

Η Παρί θέλει Σαλάχ, γιατί…

Η σεζόν για τη Λίβερπουλ δεν πάει και πολύ καλά. Ναι μεν μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά, αλλά, κάπου στην πορεία στράβωσε αρκετά. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε και αυτός, όπως και οι πιο πολλοί συμπαίκτες του, αρκετά πάνω- κάτω.

Παρόλα αυτά ήταν σταθερός στα γκολ του. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει πως ξέρει ότι δεν μπορεί να κρατήσει στις τάξεις της τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος στράικερ είναι ο μεγάλος και διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού με τους Παριζιάνους εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, αν δεν τον πουλήσουν φέτος κινδυνεύουν να τον χάσουν και μάλιστα στο τσάμπα. Αυτό δεν έχουν σκοπό να το κάνουν για κανέναν λόγο.

Έτσι, θέλουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος με την τεχνική του κατάρτιση, αλλά και τη ταχύτητά του, μπορεί να αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Μπαπέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ