ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έτοιμος για… προαγωγή στη Ρεάλ ο Ραούλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει... προαγωγή στον Ραούλ, ο οποίος κερδίζει στο... νήμα τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Έτοιμος για… προαγωγή στη Ρεάλ ο Ραούλ!

Η φετινή σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξελιχθεί με τον πιο αρνητικό τρόπο. Στο Κύπελλο Ισπανίας, αποκλείστηκε νωρίς νωρίς από την… άγνωστη Αλκογιάνο. Στο Σούπερ Καπ την πέταξε εκτός η Μπιλμπάο. Μέχρι ένα σημείο της σεζόν η εικόνα της ήταν τραγική. Κάτι, βέβαια, που βελτιώθηκε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, πάλι χωρίς κάποιο αντίκρισμα μέχρι στιγμής. Κι αυτό γιατί στο Champions League ναι μεν έφτασε στα ημιτελικά, αλλά η Τσέλσι την «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Όσον αφορά το πρωτάθλημα ναι μεν είναι στη «μάχη» του τίτλου, αλλά θέλει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο για να το κατακτήσει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ακόμα κι αν συμβεί αυτό, πάντως, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα παραμείνει στον πάγκο της. Ο Γάλλος τεχνικός ετοιμάζεται έτσι να κλείσει και το δεύτερο κεφάλαιο του στον πάγκο της Ρεάλ. Πλέον στις τάξεις της «βασίλισσας» προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα. Μέχρι στιγμής δύο είναι τα ονόματα που κυριαρχούν στα δημοσιεύματα για τον πάγκο της «βασίλισσας». Ο Ραούλ και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ένας από τους δύο θα λάβει το…χρίσμα το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι αυτός φαίνεται που κυριαρχεί στο μυαλό των Μαδριλένων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», είναι ο Ισπανός.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ραούλ Ρεάλ

Ο κόσμος της Ρεάλ θέλει τον Ραούλ για την επόμενη μέρα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, το παρελθόν και η εμπειρία του Αλέγκρι υπό άλλες συνθήκες θα του είχαν ήδη δώσει τη θέση. Ωστόσο, όταν απέναντι του είναι ένας θρύλος του συλλόγου, όπως ο Ραούλ, όλα αλλάζουν. Βέβαια, ο νυν τεχνικός της Β’ ομάδας της Ρεάλ, δεν έχει αρκετή εμπειρία. Ωστόσο, αυτό που όλοι εξαίρουν στον Ισπανό είναι το γεγονός ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Μάλιστα, η περίπτωση του θυμίζει αρκετά αυτή του Ζιντάν, που από τη Β’ ομάδα έφτασε στο σημείο να κατακτήσει τρία σερί Champions League.

Το όνομα του Ραούλ είχε ακουστεί και για ομάδες στη Γερμανία, αλλά ο ίδιος το ξέκοψε, μετά τον αποκλεισμό της Καστίγια στα πλέι οφ ανόδου στη Segunda Division, τονίζοντας πως η Ρεάλ είναι το σπίτι του. Η «Marca», ουσιαστικά, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Ισπανός τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της «βασίλισσας», μόνο αν δεν του γίνει πρόταση. Βέβαια, ο κόσμος των Μαδριλένων έχει δείξει ήδη την προτίμηση του. Σε δημοσκόπηση του ισπανικού Μέσου, ο πάλαι ποτέ θρύλος του συλλόγου συγκέντρωσε το 57% των ψήφων, με τον Αλέγκρι να παίρνει μόλις 10%.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ