Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Big Sam πέταξε τα καρφιά του στον Κλοπ
Λίβερπουλ

Ο Big Sam πέταξε τα καρφιά του στον Κλοπ

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Σαμ Αλαρντάις, πέταξε τις σπόντες του κατά του Κλοπ μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λίβερπουλ με 2-1.

17.05.2021 | 11:58

Η ομάδα του Κλοπ πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το «Χόθορνς» στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής. Χρειάστηκε ένα νικητήριο γκολ από τον τερματοφύλακα της, τον Άλισον, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας.

Οι «baggies» παίζοντας απελευθερωμένα και χωρίς σκοπιμότητα προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ. Ωστόσο, η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σαλάχ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν παράπονα για τη συγκεκριμένη φάση. Ειδικότερα, το γκολ ξεκίνησε από ένα σφύριγμα του Μάικ Ντιν, ο οποίος επέστρεψε τη μπάλα στη Λίβερπουλ, επειδή θεώρησε ότι παρεμπόδισε ο ίδιος ένα παίκτη των «κόκκινων». Μετά το σφύριγμα, η μπάλα παίχτηκε γρήγορα και οδήγησε στο γκολ του Σαλάχ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κλοπ σχολίασε τη φάση. Είπε ότι είδε μία ομάδα να κερδίζει όλα τα φάουλ. Επομένως δεν είχε πρόβλημα αν μία απόφαση πήγε με τη μεριά της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Σαμ Αλαρντάις, δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτήν την απάντηση του Κλοπ και το σχολίασε ειρωνικά.

«Ξέρεις τώρα. Ο παλιός Γιούργκεν έχει πάντα δίκιο έτσι; Πάντα νομίζει ότι έχει δίκιο. Οπότε ίσως να κάνω και εγώ το ίδιο. Ίσως να νομίζω ότι έχει πάντα δίκιο. Ωστόσο, ήταν πολύ τυχερός σήμερα και το ξέρει».

Θυμίζουμε ότι το ρεκόρ του Κλοπ απέναντι σε ομάδες του Αλαρντάις είναι πολύ φτωχό. Σε 8 παιχνίδια μετράει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version