Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To γκολ του Άλισον με βραζιλιάνικη περιγραφή είναι επικό (vid)
Λίβερπουλ

To γκολ του Άλισον με βραζιλιάνικη περιγραφή είναι επικό (vid)

Ο Άλισον πέτυχε το νικητήριο γκολ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ και η βραζιλιάνικη περιγραφή κάνει ακόμα πιο επική τη στιγμή του τέρματος.

17.05.2021 | 10:32

Το ποδόσφαιρο μας έδωσε μία ακόμη αφορμή χθες (16/5) να το αγαπήσουμε. Η αφορμή δόθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Μπρομ για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι μεν Γουέστ Μπρομ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Οι δε «κόκκινοι» ήθελαν σαν τρελοί τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τετράδας.

Αυτό που ακολούθησε στην αναμέτρηση δεν το περίμενε κανείς. Οι «baggies» παίζοντας απελευθερωμένα και χωρίς σκοπιμότητα προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ. Η νευρική Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 1-1 με ένα απίθανο πλασέ του Σαλάχ.

Ωστόσο, για την ομάδα του Κλοπ ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Με την άμμο στην κλεψύδρα του χρονόμετρού να έχει σχεδόν τελειώσει, όλα έδειχναν καταδικασμένα για τη Λίβερπουλ.

Ο Άλισον Μπέκερ, όμως, είχε αντίθετη άποψη. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έλαβε οδηγία στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να ανεβεί για το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του. Έτσι, σε μία απίστευτη εξέλιξη της μοίρας πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το τελικό 2-1 που κρατάει ζωντανή τη Λίβερπουλ για μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συγκεκριμένο γκολ έχει όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί επικό. Αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει ακόμα περισσότερο αν δεις το τέρμα με βραζιλιάνικη περιγραφή. Το παρακάτω βίντεο θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ποτέ ξανά δεν είχε σκοράρει τερματοφύλακας της Λίβερπουλ

Ο Άλισον θα μείνει για πάντα στην ιστορία της ομάδας του Μερσεϊσάιντ. Αυτό που έκανε δεν έχει ξαναγίνει στη Λίβερπουλ ποτέ. Και συνδυάστηκε με μια σημαντική νίκη που χρειαζόταν η ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία της Λίβερπουλ τυχαίνει να χρίζεται σκόρερ τερματοφύλακάς της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα υπόλοιπα γκολ τερματοφυλάκων στην Πρέμιερ Λιγκ (vid)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version