ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δεν πάει πιο κάτω… έπιασε πάτο η Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ ήθελε νίκη απόψε αντ' αυτού γνώρισε την ήττα (1-2) στο Λονδίνο από την αδιάφορη βαθμολογικά αλλά εξαιρετική Άστον Βίλα.

Δεν πάει πιο κάτω… έπιασε πάτο η Τότεναμ (vid)

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Λονδίνο. Η Τότεναμ του Χάρι Κέιν υποδέχθηκε την πάντα επικίνδυνη Άστον Βίλα του Τζακ Γκρίλις. Οι Λονδρέζοι μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν στην Αγγλία ήθελαν όσο τίποτα άλλο το «τρίποντο». Μια νίκη που θα τους έφερνε κοντά ξανά στην 5η θέση της βαθμολογίας και την Λίβερπουλ. Τα «Σπιρούνια» θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα αν και τα πάντα ξεκίνησαν πολύ διαφορετικά.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο επιθετικά δείχνοντας τις προθέσεις τους. Μόλις στο 8′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρις την πανέμορφη εκτέλεση του Βερβάιν. Ο Ολλανδός έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή της Βίλα, έκανε τον ελιγμό και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρτίνες γράφοντας το 1-0. Αυτό όμως ήταν και το μοναδικό θετικό στο πρώτο ημίχρονο από πλευράς Τότεναμ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τότεναμ

Από εκεί και πέρα και μέχρι το 45′ ακολούθησε ένας μονόλογος από τους φιλοξενούμενους. Αρχή του κακού για τους Λονδρέζους στο 20′. Η Άστον Βίλα βγήκε στην αντεπίθεση φέρνοντας τη μπάλα στην περιοχή του Γιορίς. Εκεί ο Ρεγκιλόν με ακαταλαβίστικο διώξιμο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα εκπληκτικό αυτογκόλ του Ισπανού, το οποίο έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία. Σαν να μην έφθανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα ξανά από λάθος του Ρεγκιλόν ήρθε η ανατροπή από τους »Χωριάτες». Ο Γουότκινς πίεση, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σωστά για το 1-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Όσο και να προσπάθησε η Τότεναμ δεν ήταν αρκετό

Στην επανάληψη, η Τότεναμ έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Κέιν και Σον με προσωπικές επελάσεις κατάφεραν να μετατοπίσουν το παιχνίδι στο μισό του γηπέδου και την περιοχή της Άστον Βίλα. Όσες φάσεις όμως και αν δημιούργησαν δεν βρήκαν τον στόχο. Ο Μαρτίνες φώνακε παρών όπου χρειάστηκε κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου. Από πλευράς της η Άστον Βίλα είχε τις ευκαιρίες της χτυπώντας στην αντεπίθεση.

Η Τότεναμ όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε έντονα κουρασμένη χάνοντας μεγάλο μέρος της σπιρτάδας της. Η Βίλα ανέκτησε το χαμένο έδαφος και μάλιστα απείλησε πολλές φορές για το 3-1. Αυτό τελικά δεν ήρθε όμως το τελικό σφύριγμα της χάρισε μια σπουδαία νίκη. Οι Λονδρέζοι βλέπουν ακόμη έναν στόχο τους να μοιάζει δύσκολη υπόθεση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ