ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Τσέλσι εκδικείται και το… σεντόνι της Λέστερ χάνεται (vid)

Την πλήγωσε και το πλήρωσε! Η Τσέλσι πήρε το αίμα της πίσω επικρατώντας της Λέστερ στο Λονδίνο με 2-1.

Η Τσέλσι εκδικείται και το… σεντόνι της Λέστερ χάνεται (vid)

Στο Λονδίνο και στο Στάμφορντ Μπριντζ διεξήχθη το σπουδαιότερο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Λέστερ λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους κόντρα στο Γουέμπλει και την ανάδειξη των «Αλεπούδων» σε κυπελλούχους Αγγλίας. Απόψε το έπαθλο ήταν διαφορετικό όμως και πάλι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Λέστερ με νίκη καθάριζε την είσοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι «μπλε» ήθελαν νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε θέση φαβορί για την προνομιούχο 4αδα.

Η αναμέτρηση στο Λονδίνο διεξήχθη μπροστά σε 10.000 φίλους της Τσέλσι, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα έπειτα από πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα αυτή έδωσε ώθηση στην ομάδα του Τούχελ να πιέσει από το πρώτο λεπτό τη Λέστερ. Πούλισικ, Βέρνερ και Μάουντ κατάφεραν να προκαλέσουν πολλούς κινδύνους στην άμυνα των «Αλεπούδων». Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσαν στο κέντρο, κυκλοφόρησαν πολύ την μπάλα, δημιούργησαν πολλές τελικές.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τσέλσι Λέστερ

Καμία από αυτές όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα. Μάλλον λάθος, καθώς δύο φορές ο Βέρνερ κέρδισε τον Σμάιχελ όμως αμφότερες βρήκε το VAR να του κλέβει – σωστά – το χαμόγελο. Από πλευράς Λέστερ, η ομάδα του Ρότζερς δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της όμως γλίτωσε το γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο 0-0. Δυσάρεστη είδηση του ημιχρόνου η αναγκαστική αλλαγή του Καντέ. Ο Γάλλος αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Κόβασιτς προκαλώντας την ανησυχία των φίλων της Τσέλσι. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσα έχασε στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι τα βρήκε στο δεύτερο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Στο 47′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρις τον Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Λέστερ στο κόρνερ και με τη βοήθεια του Βάρντι έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό φρέναρε τον τρελό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα δίνοντας περισσότερο τη μπάλα στη Λέστερ.

Και αφού οι «Αλεπούδες» δεν μπόρεσαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, η Τσέλσι βρήκε την ευκαιρία να τις σκοτώσει. Στο 66′ ο Βέρνερ κέρδισε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Φοφανά. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Ιταλό να κερδίζει εύκολα τον Σμάιχελ και να πετυχαίνει το 2-0. Η ομάδα του Ρότζερς με ελάχιστα αποθέματα δυνάμεων κατάφερε στο 75′ να μπει ξανά στο ματς. Ο Ιχεανάτσο – ο οποίος μπήκε αλλαγή στο γήπεδο – πλάσαρε σωστά, νίκησε τον Μεντί και έφθασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Η φάση ξεκίνησε από το πούλημα της μπάλας του Κόβασιτς και την πολύ καλή αντίδραση του Εν Ντίντι.

Η Τσέλσι στο τελευταίο μέρος κατάφερε να απομακρύνει κάθε κίνδυνο. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους «Μπλε» να επικρατούν με 2-1 και να κατακτούν μια πολύ σημαντική νίκη. Με αυτό το «τρίποντο» παραμένει ολοζώντανη στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Την τελευταία αγωνιστική Τσέλσι, Λέστερ και Λίβερπουλ θα παλέψουν για δύο εισιτήρια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ