ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Κέιν: «Δεν είχα πει ότι θα έμενα για πάντα στην Τότεναμ»

Ο Χάρι Κέιν ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Τότεναμ το καλοκαίρι, τονίζοντας πως θέλει να παίζει πάντα κόντρα στους καλύτερους.

Κέιν: «Δεν είχα πει ότι θα έμενα για πάντα στην Τότεναμ»

Εδώ και κάποιους μήνες υπήρχε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Κέιν από την Τότεναμ το καλοκαίρι. Μια φημολογία που επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (18/5), με τον Άγγλο να εκφράζει την επιθυμία του. Ο ίδιος θέλει να φύγει από τους «spurs», ευελπιστώντας να κυνηγήσει τίτλους. Άλλωστε, οι εμφανίσεις του παραμένουν εκπληκτικές, παρότι η ομάδα του δεν μπορεί να… ακολουθήσει. Μετράει 32 γκολ και 16 ασίστ σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η Τότεναμ βρίσκεται μόλις στην 7η θέση της Premier League.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Με τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του να πληθαίνουν, αλλά κι εκείνα που θέλουν τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ να τον κυνηγούν, ο Κέιν έμοιαζε στο παιχνίδι των «spurs» με την Άστον Βίλα την Τετάρτη (19/5) σαν να αποχαιρετάει το κοινό της ομάδας με δάκρυα στα μάτια. Μόλις μια ημέρα αργότερα (20/5), ο Άγγλος φορ, μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αποχώρηση του. Όπως τόνισε, αρχικά θέλει να κάνει μια ειλικρινή κουβέντα με τον Ντάνιελ Λίβι, για να δουν πως θα κινηθούν. Πάντως, ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση του η Τότεναμ θα προτιμήσει να τον αφήσει να φύγει αν δει ένα μεγάλο ποσό να μπει στα ταμεία της.

«Νομίζω πρέπει να γίνει μια κουβέντα. Είναι μια στιγμή που πρέπει να εκφραστώ και να συζητήσω με τον Ντάνιελ Λίβι. Ελπίζω ότι έχουμε μια αρκετά καλή σχέση. Έπειτα από 16 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση. Ίσως να θέλει να με πουλήσει ο Ντάνιελ Λίβι. Ίσως να σκεφτεί “αν μπορέσω να βγάλω 100 εκατομμύρια λίρες (115 εκατομμύρια ευρώ), γιατί όχι; Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν πρόκειται σε 2 με 3 χρόνια από τώρα να μπορώ να φέρω αυτά τα λεφτά στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Κέιν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κέιν

Κέιν: «Δε θέλω να σταματήσω, έχοντας μετανιώσει για αποφάσεις που πήρα»

Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στο μέλλον του. Επισήμανε ότι δεν είχε υποσχεθεί ποτέ ότι θα έμενε για μια ζωή στην Τότεναμ. Όπως τόνισε επιθυμία του είναι να παίζει κόντρα στους καλύτερους και να βελτιώνεται συνεχώς, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του, έχοντας μετανιώσει για αποφάσεις του.

«Δεν θέλω να φτάσει το φινάλε της καριέρας μου και να υπάρχουν πράγματα για τα οποία να έχω μετανιώσει. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ να είμαι. Δεν έχω πει ποτέ ότι θα έμενα στην Τότεναμ για όλη την υπόλοιπη καριέρα μου. Αισθάνομαι απλά ότι έχω ακόμα μία καριέρα να παίξω. Έχω άλλα 7-8 χρόνια. Δεν είμαι απελπισμένος να κατακτήσω κάτι, αισθάνομαι πως έχω πάρα πολλά ακόμα να δώσω και να γίνω ακόμα καλύτερος.

Μπορώ να έχω ακόμα καλύτερα νούμερα στα σκοράρισμα σε σχέση με αυτά που έχω τώρα. Δεν φοβάμαι να πω ότι θέλω να γίνω ο καλύτερος και να προσπαθήσω να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μου, να κερδίσω τρόπαια, να βάζω 50, 60, 70 γκολ σε μία σεζόν. Εκεί θέλω να βάζω ψηλά τον πήχη», δήλωσε ο Κέιν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ