ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το σεντόνι να τεντώνει… για Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπέρνλι με 3-0 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με νίκη την τελευταία αγωνιστική προκρίνεται στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σεντόνι να τεντώνει… για Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μπέρνλι υποδέχτηκε την Λίβερπουλ στο «Τερφ Μουρ». Οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασισμένοι και σχετικά άνετα επικράτησαν με 3-0 της Μπέρνλι. Με πρωταγωνιστή τον Νατ Φίλιπς και τον Τιάγκο, η Λίβερπουλ κυκλοφόρησε εξαιρετικά τη μπάλα και διέσπασε την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα.

Έτσι, έφτασε τους 66 βαθμούς και ξεπέρασε στην ισοβαθμία τη Λέστερ στην 4η θέση. Ένα βαθμό πάνω της βρίσκεται η Τσέλσι/  Παράλληλα, με τη διαφορά τερμάτων που εξασφάλισε (+24)  θέλει στην ουσία μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να «βγει» στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Κλοπ αγωνίζεται με την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της με την παρουσία οπαδών της. Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ (με +20 διαφορά τερμάτων) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Τότεναμ. Τέλος, θα πάει στο Μπέρμιχαμ για να κοντραριστεί με την Άστον Βίλα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας από το πρώτο λεπτό. Απέναντι της ήταν μία Μπέρνλι που συνήθως αμυνόταν οργανωμένα. Ωστόσο, δε δίσταζε όταν υπήρχαν προϋποθέσεις να βγει στην κόντρα επίθεση με μεγάλες μπαλιές.

Τελικά η πρώτη ευκαιρία έπεσε στα πόδια του Γουντ. Μετά από ένα γέμισμα, οι αμυντικοί της Λίβερπουλ αδράνησαν αλλά ο Νεοζηλανδός σούταρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η απάντηση της Λίβερπουλ ήταν άμεση στο 28ο λεπτό. Φιρμινο, Σαλάχ και Τιάγκο έπαιξαν πανέξυπνα μέσα στην πολυκοσμία αλλά ο τελευταίος πλάσαρε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Σαλάχ να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση μετά από μία μακρινή μπαλιά του Ρόμπερτσον.

Η Μπέρνλι με μεγάλες μπάλες επιχειρούσε να βάλει προβλήματα στο αντίπαλο κεντρικό δίδυμο. Στο 41΄ η Λίβερπουλ παραλίγο να την πληγώσει με τον συγκεκριμένο τρόπο αλλά ο Φίλιπς δε μπόρεσε να σκοράρει μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον.

Τελικά, οι «κόκκινοι» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι. Η φάση ξεκινάει από το γύρισμα του Ρόμπερτσον, με τον Φιρμίνο να γράφει το 1-0 με ιδανικό τελείωμα.

Προσωπική υπόθεση του Νατ Φίλιπς

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Κλοπ συνέχισε να κυκλοφορεί καλά τη μπάλα σε κλειστούς χώρους. Έτσι, έχασε μία ακόμη ευκαιρία με τον Σαλάχ να σουτάρει στο πλαϊνό δίχτυ.

Τελικά, η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 51ο λεπτό. Ο Μανέ σέντραρε και ο Φίλιπς με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

H Μπέρνλι άρχισε να ισορροπεί το ματς και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το 2-0. Έτσι, χρειάστηκε η επέμβαση του Νατ Φίλιπς πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Μι για να αποφευχθεί το 2-1.

Ο Φίλιπς ήταν από τους διακριθέντες της Λίβερπουλ κάνοντας εξαιρετική δουλειά ανασταλτικά στο σημείο του 2ου ημιχρόνου που η Μπέρνλι αύξανε την πίεση της για ένα γκολ.

Τελικά, ο Τσαμπερλέιν πέτυχε το κερασάκι στην τούρτα στο 88ο λεπτό, με τον το νεοεισελθόντα Άγγλο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ